Két személygépkocsi karambolozott hétfőn későn délelőtt a fővárosban, a 13. kerületi Népfürdő utcában. Az Árpád híd felől érkező Hyundai középkorú férfi sofőrje hirtelen rosszul lett, ezért elvesztette uralmát járműve felett, az autó áttért a bal oldalra és a Dráva utca felől közlekedő Skoda jobb elejébe rohant, miközben kidöntött egy kisebb fát is. Tudósításunk végén mutatjuk a helyszínen készült fotóinkat.

Ütközés a Népfürdő utcában

Hétfőn késő délelőtt egy Hyundai i30 kombi szemből ütközött az MTVA szolgálati Skoda Rapidjával a 13. kerületi Népfürdő utcában az Elektromos sporttelep előtti szakaszon. A Hyundai az Árpád híd felől érkezett, majd középkorú férfi sofőrje hirtelen rosszul lett, ezért elvesztette uralmát járműve felett, az autó áttért a bal oldalra és a Dráva utca felől közlekedő Skoda jobb elejébe rohant, miközben kidöntött egy kisebb fát is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A műszaki mentés közben lett rosszul

A Skodában egy férfi és nő utazott, nem sérültek meg, mint ahogy a Hyundai vezetője sem, azonban a műszaki mentés közben a Hyundai sofőrje ismételten rosszul lett és a földre zuhant.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kórházba kellett vinni

Szerencsére a mentők még a helyszínen voltak, így gyorsan infúziót kötöttek be neki, a földön kezdték ápolni, majd hordágyra fektették és szirénázva kórházba szállították. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK