A hármasikerket váró Rúzsa Magdit figyelmeztették az orvosok, hogy három babánál semmilyen megerőltetőt nem szabad csinálnia. Az énekesnő nehéz döntést hozott, elfogadta az orvosai javaslatát, ezért már most tudja, hol tölti majd a karácsonyt.

Veszélyeztetett terhes

Kórházban tölti a karácsonyt Rúzsa Magdi. A hármasikrekkel várandós énekesnő veszélyeztetett terhessége miatt nem töltheti otthon az ünnepeket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Karácsonykor kórházban lesz

“Sokkal többet pihenek és nagy sétákat teszek. Figyelmeztetett is az orvos arra, hogy három babánál semmilyen megerőltetőt nem szabad csinálnom, és én kínosan ügyelek arra, hogy mindent betartsak. Sajnos, az egészen biztos, hogy a karácsonyt már nem itthon töltöm, de azt gondolom, karácsonyt az ember mindenhova varázsolhat, hiszen ez arról szól, kik vannak melletted és hogy mi van a lelkedben” – mondta a Blikknek a 35 éves kismama.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Nagyon ritka

Magdi kisbabái három külön petéből fogantak, azaz genetikailag nem lesznek teljesen egyformák. Dr. Tidrenczel Zsolt, a Czeizel Intézet orvos igazgatója a Bors megkeresésére elmondta: az ultrahangvizsgálat alapján megállapították, hogy Magdi három petesejt külön-külön megtermékenyülésével lett várandós. A szakember azt is elárulta, hogy ez a típusú várandósság nagyon ritka, csupán minden 7000-10 000. terhességnél egyszer alakul ki spontán.

Családi hajlam

Az énekesnő a Rádió1-en elmondta, az ő esetében megvolt a hajlam az ikerterhességre, hiszen a családjában többször is előfordult, hogy egyszerre több élet fogant, sajnos azonban azok a babák nem születtek meg.

Megmutatták magukat a babák

Magdi a terhessége első heteitől rendszeresen jár kontrollvizsgálatokra, és bár már hetekkel ezelőtt is voltak a doktoroknak sejtései azzal kapcsolatban, hogy az egyik baba kisfiú, a másik két apróságról nem tudtak biztosat mondani. Egészen eddig, de most megmutatták magukat a babák.

Két fiú és egy lány

A legutóbbi kontrollvizsgálaton végre a saját szemével is láthatta Magdi azt a csodát, ami a szíve alatt történik, a babák végre hajlandók voltak teljes valójukban megmutatni magukat a kíváncsi világnak. „A legutóbbi vizsgálat során a Czeizel intézetben kiderült, hogy egy kisfiú is van a csapatban, de mára kiderült, hogy két kisfiú és egy kislány érkezik. Nagyon boldog vagyok” – mondta Magdi.

Édesek lesznek

Az énekesnő hozzátette: „Már gondolkodunk a neveken. Minden esetrea a szívem mélyén erre vágytam. Néha már látom magam előtt őket, hogy milyen édesek lesznek” – mosolygott a kismama.

Babaszoba

Magdi és párja a hírek szerint már elkezdték előkészíteni a babák szobáját, és jelenleg is a babakellékek vásárlását tervezik, addig viszont, amíg nem tudták, hogy milyen neműek lesznek a gyerekeik, nem igazán tudtak merre indulni.

4 éve házasodtak össze

Rúzsa Magdi és ritkán látható férje, Vilmos szerelme már több, mint 10 éve tart. Az énekesnő és a Műegyetem docense 2017-ben házasodott össze, a polgári szertartást a 2. kerületben tartották, a lagzi pedig Etyeken, a Hernyák Birtokon volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meglepte az országot

Ruzsa Magdi meglepte az országot, amikor bejelentette hármas ikreket vár. Az énekesnő utolsó fellépése szeptember 26-án, a MOM Kulturális Központban volt, ahol Bereczki Zoltán vendégeként állt színpadra. Sokan azt hitték, innentől jó darabig nem hallunk felőle, aztán egy új klippel rukkolt elő, amit a legutóbbi lemezének címadó dalához készített. A kísérteties kisfilm, amelynek rendezője Jimy J. Hollywood, a Turai Kastélyban forgott. Itt nézheted meg a videót.

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi – Forrás: Facebook/Rúzsa Magdi