Hosszú percekig próbálta megmenteni édesapja annak a fiúnak az életét, aki kiugrott egy panelház tizedik emeletéről. A tizenéves testére egy kislányukkal kutyát sétáltató házaspár figyelt fel először. A rettenetes tragédiáról újabb megrázó részletek derültek ki.

Rendőrautók lepték el a Pesti utat

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy rengeteg rendőrautó lepte el péntek este a Pesti utat, azok után, hogy nyolc óra körül a mélybe vetette magát egy tini az egyik panelház tizedik emeletéről. A fiatal összetört testére egy házaspár figyelt fel, akik éppen kutyát sétáltattak a kislányukkal. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Óriási puffanás

A járókelők egy óriási puffanásra lettek figyelmesek, majd mikor észrevették a földön fekvő 17 éves fiút, már tudták, hogy nagy a baj. Mások azt hitték, autók ütköztek össze a környéken. Hamar kiderült, hogy borzasztó tragédia történt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sokkolta az eset a házaspárt

Mint kiderült: a fiatal a panelház tizedik emeletéről ugrott ki. A házaspárt annyira sokkolta az eset, hogy az édesanya remegve próbálta tárcsázni a mentősöket. „A hölgy elővette a telefonját, ám annyira sokkolta az eset, hogy végül nekem kellett segítenem tárcsázni a mentőket” – mondta el egy szemtanú, aki ugyancsak akkor szaladt ki a panelból. 

Drámai küzdelem a fiúért

Időközben megjelenet a 17 éves fiú édesapja is, aki megpróbált minden tőle telhetőt megtenni gyermeke életéért. „Megpróbáltuk követni a mentősök utasításait, amit telefonban mondtak nekünk, és oldalra fordítottuk a fiút” – folytatta ki a férfi, aki segíteni akart a bajba jutott tizenévesen.

Sokkoló percek

A férfi elárulta: hosszas, drámai küzdelem folyt a tizenéves életéért. Akkor még nem tudták, milyen magasságból zuhant le a fiú, megpróbáltak vigyázni rá, minél körültekintőbben bánni vele.  

Édesapja tartotta a fejét

Miután az apa leért a földszintre, a mentősök rajta keresztül adtak utasításokat az életmentéshez, amíg ki nem értek a helyszínre. Ő tartotta a fejét, de a 30 méteres zuhanás után sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni.

„Mindenhol egyforma magas a korlát”

Egy kerületi közösségi csoportban is sokan próbáltak választ találni a tragédia okára. „Mindenhol egyforma magas az erkély korlátja. Ha kiakar ugrani, akkor sajnos mindegy milyen magas a korlát! Részvétem a családnak!” – írta egy hozzászóló.

Rejtély, miért lett öngyilkos

A Bors információi szerint a fiú szülei korábban elváltak, és a tini éppen édesapjánál volt vendégségben a második emeleti lakásukban. Majd eddig ismeretlen okok miatt kiment a folyosóra, és felment a tizedik emeletre. Ezután egy nadrágban, mezítláb vetette a mélybe magát.

Mindenki szerette

A fiút mindenki szerette a házban, az egyik közeli ismerőse azt mondta, hogy rajongott a rockzenéért, és emiatt gyakran jártak közösen koncertekre is. Senki sem sejti, miért hozta meg ezt a tragikus döntést…

Nem ő volt az első, aki leugrott innen

A házban nem ez volt az első ilyen tragikus eset. A lap munkatársának többen is azt mondták, hogy korábban is történtek már hasonló öngyilkosságok. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció