Saját fia verhette agyon Szilágyi Istvánt. A színészt vasárnap reggel találták holtan saját 17. kerületi otthonában.

A BudaPestkörnyeke.hu is megírta, hogy az ország Lópici Gáspárját vasárnap reggel találták holtan. A gyilkosság tényét a BRFK is megerősítette.

Úgy tudjuk, a színész 17. kerületi otthonához reggel 7-kor riasztották a rendőrséget. A színész felesége, Jolán kétségbeesve, sokkos állapotban rohant át a szomszédos kisboltba, ahol csak annyit hajtogatott: hívjatok rendőrt, Péter megöli az apját.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A bejelentő azt mondta, hogy egy férfi megölte édesapját.

A helyszínelés jelenleg is zajlik. A fiát, Sz.Pétert már elvitték a rendőrök.

A színész házánál ott van a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa, aki hónapok óta gondozta Szilágyi Istvánt. A szociális segítő arról beszélt Origonak, hogy ma reggel volt bent a házban, szörnyű dolgokat látott. Minden tiszta vér, a színészt kalapáccsal verték agyon.

Többször megverte apját Sz. Péterrel

Szilágyi István 49 éves fia szülei nyugdíjából tengődött. Többször bántalmazta édesapját. Három évvel ezelőtt már bíróság elé kellett állnia súlyos testi sértés miatt, mert nagyon megverte az idős színészt. Még előzetesben is ült emiatt.

Az ország Lópici Gáspárja azonban nem akarta, hogy fia bajba kerüljön, ezért többször, még a bíróságon is letagadta a bántalmazást.

Kiemelt kép: Szilágyi István – Forrás: youtube.com