Újabb részletek derültek ki Kiss Zoltán „Hagyma” halálos balesetértől. Az Edda Művek rockegyüttes állandó tagja kerékpározás közben szenvedett végzetes fejsérülést. A helyiek egyelőre csak találgatnak arról, hogy történt a tragédia. Elképzelhető, hogy egy autó sodorta el a férfit.

Végzetes fejsérülés

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál is írt arról, hogy elhunyt az Edda Művek együttes állandó sofőrje, Kiss Zoltán „Hagyma”.  A férfi kerékpárral tartott hazafelé, és amikor lekanyarodott az útról, valószínűleg rosszul lett vagy elcsúszott. Az esés közben annyira komoly sérülés érte a fejét, hogy életét vesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyilatkozott a szemtanú – rejtélyes baleset

„Éppen hazafelé tartottam Biatorbágyon, leszálltam a buszról a tónál, és arra lettem figyelmes, hogy egy mentő- és egy villogó rendőrautó áll az út közepén. Közelebb mentem, két, kutyáját sétáltató helyi lakos arról beszélgetett, hogy ki lehet a sérült férfi, aki elesett a biciklivel” – mondta a Borsnak egy szemtanú, aki hozzátette: gyanúsnak találja az esetet, ugyanis láthatóan sérült az áldozat biciklijének kereke. Egyelőre mindenki csak találgat, az is elképzelhető, hogy egy egy autó sodorhatta el a férfit. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem engedték be a mentőautóba

„Elmondták, hogy ősz a haja és a bajusza, tőlem kérdezték meg, esetleg ismerem-e. Nem engedtek be a mentőautóba, hogy megnézzem. Ekkor már az ellátása zajlott, akkor vettem észre, hatalmas tócsában állt a vér az úttesten, ami másnap reggelre sem száradt fel” – mesélt a történtekről Ágnes.

Keresték a hozzátartozókat

A helyiek keresték a férfi hozzátartozóit, ugyanis a mentős már jelezte, hogy nincs túl jól állapotban. A sérült biciklit egy helyi bolt kerítéséhez tolták, és egy helyi Facebook-csoportban írtak arról, hogy a hozzátartozók ott megtalálják a kerékpárt.

Gyertyagyújtást szerveznek

A helyiek másnap értesültek arról, hogy a szerencsétlenül járt kerékpáros az Edda Művek sofőrje volt. A hír mélységesen lesújtotta a lakókat, akik a baleset helyszínén gyertyagyújtást szerveznek. 

Végtelen szomorúság

„Végtelen a szomorúság, ami a szívünkben van. Egy igazi útitársat, egy hűséges barátot, egy megbízható, fantasztikus embert vesztettünk el tragikus gyorsasággal.” – mondta Pataky Attila.

Zoli az együttes tagja volt

Az Edda Művek frontembere hozzátette: úgy gondol Kiss Zoltánra, mint az együttes tagjára. Huszonnyolc éve szállította a zenekart, mindenben segítette a fiúkat.

Soha nem volt balesete

Az elhunyt férfinek korábban soha nem volt balesete, hétmillió kilométert vezetett élete során. Nem betegeskedett, mindig jókedvű volt. „Neki az volt a dolga, hogy biztonságban szállítson mindenkit, és ezt meg is tette. Egyet hibázott és az az életébe került, mert nem volt rajta bukósisak” – mondta a megtört énekes. 

Bizalmi kérdés

„Meg kell találnunk, ki fog helyette a volán mögé ülni. Ez bizalmi kérdés, hiszen az utazások alkalmával az életünket adjuk a sofőr kezébe. Ő már minden rezdülésünket ismerte” – emlékezett Pataky Attila, és hozzátette: soha nem fogják elfelejteni kollégájukat. Emlékét a turnébusz oldalán található portré örökre őrizni fogja. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: gyászol az Edda Művek. Fotó: archív