Több minősítő körülményt is vizsgálnak a nyomozók, amelyek jelentősen befolyásolják majd büntetését. A férfire nagyon vigyáznak a rácsok mögött, mivel eddigi cellatársai agresszívan viselkedtek vele.

Ezt mondta a gyanúsított

„Sajnos nem tudom visszacsinálni a történteket” – ezt mondta a 27 éves barátnője életét kioltó férfi a rendőröknek a TV2 Tények című műsorában elhangzott információk szerint. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Római-parton húzta meg magát

Minden nap azzal kel és azzal fekszik, hogy mit követett- ezt mondta ügyvédjének az angyalföldi gyilkos. Mint korábban megírtuk, a férfi pár hete megölte barátnőjét a 13. kerületben, majd öt napig a Duna-parton bujkált, amíg el nem kapták a rendőrök.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Összetört a férfi

„Meglehetősen megtört állapotban van védencem. Nagyon megviselte nyilvánvalóan ez a cselekmény, igazából próbálja ő maga is megfejteni, hogy ez miért történt” – magyarázta Somos Zoltán a csatorna érdeklődésére. Mint mondta, borzasztó lelkiállapotban van a férfi.

Két minősítő körülményt vizsgálnak

Csütörtökön másodszor is kikérdezték a 36 éves férfit a budapesti nyomozók, az első kihallgatása hét órán át tartott, de nem volt elég, hogy mindenről beszámoljon a gyanúsított, ezért többször is meghallgatják. Két minősítő körülményt is vizsgálnak, amelyek jelentősen befolyásolják, hány évet fog kapni.

A gyilkosság helyszíne

Kép forrása: Budapest Környéke

Aljas indok és különös kegyetlenség

A gyilkos beteges féltékenysége miatt az aljas indok is felmerült, de két másik minősítés is lehetséges. Ezeket is vizsgálni kell, vagy az, hogy előre kitervelt egy emberölés, vagy sem, különös kegyetlenséggel követték el – magyarázta.

Nem elmebeteg

A nyomozás adatai szerint Róbert nemcsak összeverte Petrát, hanem egy éles eszközzel is bántalmazta. Utóbbit állítása szerint az újpesti vasúti hídról a Dunába dobta. Ügyvédje szerint ráadásul a férfi elmeállapota nem kóros, vagyis minden bizonnyal fel tudta mérni tettének következményét.

Vigyáznak rá

Az idei év eddigi egyik legfelkavaróbb gyilkosságának elkövetőjét hamarosan, a Maglódi úti börtönbe szállítják át, ahol a legmagasabb, 8-as fokozatú biztonsági szinten őrzik majd elkülönítve, mivel eddig is agresszívan viselkedtek vele rabtársai, egyelőre kizárólag védőjével és a nyomozókkal beszélhet.

Eddig csak édesanyja kereste

Kizárólag édesanyja érdeklődött felőle, akinek rossz egészségügyi állapotán úgy tudjuk, rontott a tragédia. Amennyiben a minősítő körülményeket is megállapítja a bíróság, úgy T. Róbert akár élete végéig a rácsok mögött maradhat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt képünkön a gyanúsított látható, forrás: Facebook.)