82 éves korában meghalt Sas József. A kabarékirály súlyos agyvérzése miatt évek óta nem hagyta el otthonát. Ennek ellenére mégis elkapta a koronavírust. Egy fővárosi kórházban hunyt el szombat éjszaka.

Meghalt Sas József

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, 82 éves korában elhunyt Sas József, a magyar kabaré nagymestere. A színész évet óta súlyos beteg volt, 2019-ben agyvérzést kapott. Újra megtanult beszélni és járni.

Állandó felügyeletre volt szüksége

Agyvérzése után szinte folyamatosa egy gyógytornász járt hozzá, állapota szépen javult. Ennek ellenére állandó felügyeletre volt szüksége, amelyet egy ápoló látott el és orvosa is gyakran látogatta.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Az influenzától védték

Már 2019 karácsonyán magányosan töltötte az ünnepeket Sas József és felesége. Akkor az influenzától tartottak, egy megfázás is végzetes lehetett volna a kabarékirályra.

Kettesben szilvesztereztek

2019 szilveszterén Sas József arról panaszkodott, hogy 40 év után először szilveszterezik otthon.

Elkapta a koronavírust

A gondos óvás ellenére Sas József sajnos mégis elkapta a koronavírust. Pár hete a humorista az egyik fővárosi intézménybe került koronavírus miatt.

Oxigént kapott

Oxigént is kapott, de nem kellett lélegeztető gépre tenni. Szerettei mindennap beszéltek vele telefonon és átadták azt a sok pozitív üzenetet, amelyek a rajongóktól érkezetek.

Az éjszaka halt meg

Sas József szervezete sajnos azombat éjjel feladta a harcot a koronavírussal való küzdelemben.

Sok ismert ember halt meg a vírus miatt

A járvány kezdete óta nem Sas József, az első ismert ember, aki koronavírus miatt halt meg. Bálint gazda, Balázs Fecó zenész, Böröndi Tamás színész, Bergendy István zenész, Szőcs Géza író, egykori államtitkár, Vass Gábor szinkronszínész és Handel György egykori válogatott focista is a vírus okozta szövődmények miatt hunytak el. Magyarországon a ma reggeli adatok szerint 11 341 áldozata van a koronavírusnak.

Kiemelt kép: Sas József – Forrás: ATV