Utazás a koponyám címmel Kispesten Scherer Pétert, Hogyan értsük félre a nőket? címmel Csányi Sándort Gödöllőn láthatjuk színpadon. A Varidance a RAM Színházban kínál fergeteges estét a táncrajongóknak, a Budapest Gardenben stand up tehetségkutató a humorra szomjazóknak. A Fővárosi Nagycirkuszban RAIN-esőcirkusz produkciói bűvölik el a közönséget.

Scherer Péter: Utazás a koponyám körül

UTAZÁS A KOPONYÁM KÖRÜL színpadi adaptáció középiskolásoknak, felnőtteknek egyaránt Dr. Lénárd Kata emlékére, Kispesten, a KMO Kulturális Központban.

Előadja: Scherer Péter

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Csányi Sándor színházi estje Gödöllőn

Művészetek Háza ad otthont szerda este Csányi Sándor: Hogyan értsük félre a nőket? című egyszemélyes darabjának. Vígjáték nyolcvan percben, nyolc különböző karakterrel.

Hogyan értsük félre a nőket?

Varidance a RAM Színházban

A világszerte ismert Brahms, Magyar táncainak ízléses feldolgozása találkozik a modern köntösbe bújtatott néptánc hagyományainkkal. A lánytáncok lágysága, páros táncaink romantikája, a férfitáncok virtuozitása keveredik a hip-hop lazaságával … kaszák villannak, libben a szoknya, bajusz megpödörve … fent a baseball sapka, lent a csizmák bokáznak Brahms és a rap ritmusára. 

Fergeteges modern néptánc

A tánc, a zene és a beatbox általunk létrehozott vidám, energikus, különleges ötvözése méltóképpen népszerűsíti a magyar kultúrát és minden korosztály számára felemelő élményt nyújt. 

A VARIDANCE és a Bartók Színház bemutatja: Magyar TáncRAPszódia

STAND UP FACTORY a Budapest Gardenben

Ismerd meg a jövő humoristáit, vagy próbáld ki magad a színpadon egy ötperces anyaggal!
A közönség dönt, hogy ki az est legjobb stand up komikusa. Az első három helyezett pénzdíjazásban részesül – hív a Budapest Gardenbe a házigazda, Orosz Gyuri.

Humortechnikum

A Humortechnikumot már évek óta megrendezzük a Budapest Gardenben. Eddig szezonális jelleggel léptek fel az amatőrök, 2022-től már egész évben várjuk a stand up comedy fellépőket. Minden alkalommal Open Mic. Az előadások remek szórakozást nyújtanak. Van, aki azért, mert nagyon jó és van, aki azért, mert nagyon – vár mindenkit a Budapest Gardenbe a házigazda, Orosz Gyuri.

A közönség dönt

Esőcirkusz a Városligetben

Különleges vizes technika igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében, ennek köszönhetően egy egyedülálló vízi cirkuszi show-t láthat a közönség Budapesten.

Rain – esőcirkusz

Az ismerős porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át – így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit. Neon pillangókká változó levegőakrobaták, varázslatos illúziószámok, tréfás bohócok, a kupola alatt szárnyaló ara papagájok, mókás kutyaszám és megannyi csoda vár a Fővárosi Nagycirkuszban!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Scherer-Péter-rajongói-oldala