A MÜPA Bohém Étteremben jazzrajongók: Scherer Péterrel Náray Erika beszélget. A Junion Színház előadásában Egy doktorkisasszony naplójegyzeteit láthatjuk a Haris Travel Clubbal Örményországba és Azerbajdzsánba utazhatunk online. A Jardinette Sauska vacsoraesttel, a kistarcsai Deáktanya ismeretterjesztő előadással vár.

Scherer Péterrel Náray Erika beszélget

A 2022-es év első jazzrajongója a fél ország kedvence. Mindenki szerethető figuraként gondol Scherer Péter színészre, aki játékfilmek, tévésorozatok és színházi előadások főszereplőjeként is közkedvelt.

Náray Erika vendége a MÜPÁban: Scherer Péter

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

JAZZRAJONGÓK a Bohém Étteremben

Scherer Péter azt mondja, van kevésbé szerethető oldala is, amit nehéz elhinni, de Náray Erika sem arra tesz majd kísérletet, hogy ezt megvilágítsa – sokkal inkább arra lesz kíváncsi, hogyan válik valaki először mérnökké, és csak aztán színművésszé, és persze arra, honnan származik vendége zene és jazz iránti vonzalma.

ÖRMÉNYORSZÁG & AZERBAJDZSÁN a Haris Travel Clubbal

A Kaukázus egyike a világ azon pontjainak, ahol a földrajzi elhelyezkedés, az etnikai sokszínűség, az eltérő vallások jelenléte, valamint a különböző népcsoportok súrlódásai visszatérő konfliktusokat eredményeznek. Azonban pont ez a változatosság, no meg az elragadó természeti környezet teszi érdemessé ezeket az országokat arra, hogy felkeressük őket a Haris Travel Club online előadásán.

Online utazás

Egy doktorkisasszony naplójegyzetei a Junion Színház előadásában

Füst Milán, sokáig eltitkolt, regényének színpadi változata – ősbemutató – Egy doktorkisasszony naplójegyzetei címmel a Junion Színház előadásában. Egy nő és négy férfi története az I. Világháború idején játszódik Bécsben illetve egy Bécs környéki szanatóriumban.

Boldogságkeresés Füst Milán nyomán


Téma: boldogságkeresés, férfi-nő kapcsolat, a szerelem reménytelensége, szüntelen vágy az eltűnt illetve soha el nem ért teljesség után. „Az előadás alkalmat ad arra is, hogy ráébredjünk, hogy milyen régen is olvastunk Füst Milánt, de arra is mód van, hogy saját emberi viszonyainkat átgondoljuk, nem ülünk-e mi is valami hasonló pókhálóban, mint amit itt másfél órában megmutattak.”

ŐsbemutatóÚjévi borvacsora a Sauskával a Jardinetteben

Tokaj és Villány

Tokaj és Villány kiváló borai mellett Sauska borvacsoránk indításaként egy pezsgő különlegességet is kóstolhatunk.

Vajek Andrea: Add tovább a mosolyodat – Rákellenes Liga előadása Kistarcsán

Beteg sorstársaink és hozzátartozóinak segítése, lelki támogatása. Orvos-beteg találkozók szervezése, szakemberekkel való találkozás biztosítása. Megelőzéssel, egészséges életmóddal kapcsolatos rendezvények, fórumok szervezése. A szűrővizsgálatok fontosságának hangsúlyozása programokkal. A Kistarcsai Kulturális Egyesület Deáktanya előadásait az Alapszolgáltatási Központ (Batthyány u. 2/A) termében tartják.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ Scherer-Péter-rajongói-oldala