A Szentendrén élő Schobert Norbert a változatosság kedvéért most a férfiaknak szólt be. A 100 kilónál nehezebb urakat vágódisznónak, csimpánzcsöcsűnek nevezte egy interjúban. Az RTL műsorvezetője, Lakatos Márk szerint ez egy nettó bunkó, suttyó, alpári kijelentés, primitív húzás, ami nagyon káros.

Ideális testsúly

Schobert Norbi a minap az RTL Fókusznak beszélt arról, szerinte milyen az ideális testsúly és testkép, és kiemelte, hogy a sokak által ismert mondás hülyeség, csak ezzel nyugtatják magukat a férfiak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vágódisznó, csimpánzcsöcs

Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez „a férfi 100 kilónál kezdődik” mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál – mondta Norbi, majd így folytatta: Egy bizonyos kor után, ha hízunk, akkor én úgy szoktam mindig hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. EZT IS LÁTNOD KELL! Schobert Norbi megint akkora baromságot mondott, hogy a füled is kettéáll

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Bunkó kijelentés

Lakatos Márk műsorvezető-divattervező szerint ugyanúgy, ahogy tavaly a nőkbe szállt bele páros lábbal, most a nemek közötti egyenlőség jegyében a férfiakat vette elő, hogy senki se maradjon ki. Ez egy nettó bunkó, suttyó, alpári kijelentés volt, és lenne is hozzá egy kérdésem – írja a 24.hu

Porig aláz másokat

Norbi is volt túlsúlyos, ahogy a családjában többen is, beleértve a kisfiát. Vajon velük is így beszélt, csimpánzcsöcsűnek és vágósúlyúnak nevezte őket? Ha pedig nem, akkor mi jogon gondolja, hogy így beszélhet vadidegenekkel, akiket porig aláz ismeretlenül is? – teszi fel kérdéseit Lakatos Márk.

Nagyon káros húzás

Az RTL műsorvezetője így folytatja: Az én válaszom a miértre egyértelmű: valószínűleg a sértést alantas marketing célra használja fel, így generál magának elérést és figyelmet, miközben egy életre megsebezhet embereket. Ez egy primitív húzás, nagyon káros. Nem véletlenül készítettünk testpozitív divatfilmeket. Tanuljuk már meg, hogy más emberek testére nem mondunk sértőt és nem alázunk meg senkit a testképe miatt – hangsúlyozta Lakatos Márk.

Férges tüdőgyulladás

A Szentendrén élő fitness-szakértő nemrég egy igazi álhírrel bombázta meg a Facebookon a követőit. Minden fenntartás nélkül terjesztette, hogy a maszkokban olyan férgek élhetnek, amelyek tüdőgyulladást okoznak. Mivel sokan hisznek Norbinak, roppant veszélyes és káros, hogy álhíreket terjeszt egy olyan súlyos járvány idején, amely már több, mint 20 ezer ember halálát okozta Magyarországon. 

Túlsúlyos kismamákat kritizálta

Egy évvel ezelőtt óriási botrány lett abból, hogy Schobert Norbi beleszállt a kismamákba. Azt mondta, hogy a szülés után elhízott nők miatt mennek tönkre a házasságok. Szerinte ugyanis a férfiak nem szívből kívánják meg a nőket.

“A nők a szülésnél cseszik el”

Schobert Norbi egy Facebook videóban fejtegette, a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget. „Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés.” – fogalmazott Norbi.

Sötét és agresszív magyar társadalom

Norbi korábban azt is mondta: “Az a mindent átfogó sötétség, ami a magyar társadalmat jellemzi, agresszivitás és sötétség, az engem mindenképpen önmérsékletre és arra tanít, hogy inkább tartsam meg az álláspontjaim meg a véleményem.” – fogalmazott korábban Schobert Norbert, az egykor szebb napokat látott fittnes-biznizben mozgó celeb. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Schobert Norbert – Forrás: RTL