„A holokauszt túlélése után a zsidóknak módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak” – mondta Schobert Norbi, aki arról is beszélt, hogy Hitler miatt nem vesz Volkswagent és egyáltalán nem hord Hugo Boss ruhákat, de a Mercedessel más a helyzet.

Disznók vágósúlya

Schobert Norbi szerint amikor rá kiakadnak, mert olyanokat mond, hogy száz kiló felett nem a férfi kezdődik, hanem a disznók vágósúlya, az pont olyan, mint ahogy a zsidókkal bánt a náci Németország. „Azt gondolom, hogy a társadalomnak óriási nagy baja, hogy szeret magának ellenségképet gyártani, hogy le tudja vezetni a saját feszültségét. IDE KAPCSOLÓDIK: Schobert Norbi ismét bunkózott egyet, csimpánzcsöcsű, vágódisznó súlyúnak nevezte a 100 kilónál nehezebb férfiakat

Elég ész és anyagiak

A saját feszültségünk abból táplálkozik, hogy nem tudjuk az életünket sikerre vinni. Sem a kondíciónkban, sem a megjelenésünkben, sem az anyagiakban, mert nem rendelkezünk elég ésszel, meg elég akarattal. És ilyenkor nagyon fontos bűnbakot találni.” – mondta Norbi a Neokhon.hu oldalnak, majd így folytatja:

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Bűnbakok

„Erre épült a nácizmus is. Azért vegyük alapul, hogy a hitleri Németországban a lumpenproletárok tömegének a butaságát és tehetetlenségét nagyon jól összhangba lehetett hozni azzal, hogy a zsidók mindent elvesznek tőletek. Na, ez ma is megvan a társadalomban. Inkább bűnbakot keresünk, semminek szembe nézzünk problémáinkkal.” – tette hozzá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A zsidókat különösen érinti az elhízás

Norbi szerint a zsidóságot különösen érinti az elhízás, elmondta az elméletét, miért van ez szerinte így. „Nem azért, mert a zsidók zabálnának, vagy lusták volnának. Azért érinti a zsidóságot különösen az elhízás, mert van a szociológiában, a társadalmakban egy úgynevezett anómia elmélet.”

DNS-emlékezet lényege

A fitneszguru elmagyarázta: „Az anómia egy társadalmi törést jelent általában. A holokauszt egy brutális társadalmi törést okozott a zsidóságnál. Milliók haltak halált, éhen is. Képzeljük el, hogy a túlélőkben ennek genetikai kódja öröklődik. Egy kísérlet szerint, ha mindig átengedtek labirintuson egereket, és az egerek bizonyos irányba mentek, akkor ott mérges gázba mennek, de ha egy másik irányba, úgy elemózsiát kaptak. Bizonyított, hogy a túlélő egerek utódai nem mentek többet a mérgesgáz irányába. Ez azt jelenti, hogy genetikai szinten DNS-szinten van emlékezet. Társadalmi szintű óriási éhezés és szenvedés, ami érte a zsidóságot, amiatt hajlamos felhalmozni.” – mondja Norbi.

Módosult a zsidók DNS-e

A fitneszguru szerint a holokauszt túlélése után a zsidóknak módosult tehát a DNS-e, ezért jobban híznak. Így fogalmazott: „Arra akarok kilyukadni, hogy a holokauszt túlélése után a zsidóknak egyrészt módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak, hogy ezt a dolgot túléljék, kettő pedig sokkal inkább esznek boldogan, mert van mit. Tehát ez a kettő együtt ahhoz vezet, hogy ma a zsidóságot súlyosan érintik a szív- és érrendszeri-, a rákbetegség, a koleszterin betegség, a túlsúly, a diabétesz, és ennek az összes válfaja.” – állítja Norbi.

Nem vesz fel Hugo Buss ruhákat

A fitnesz-bizniszben jártas üzletember arról is beszélt, hogy miért nem hord Hugo Boss ruhákat. „A stylist hozott Boss ruhákat. Én nem vettem föl, mert a Hugo Boss a náci Németországnak gyártott katonaruhákat. A Gestapónak tervezte az egyenruháját. Abból építette fel magát a Boss, hogy a Gestapót öltöztette.”

Volkswagen és Mercedes

Az autókról is beszélt: állítja, a Volkswagent Hitler alapította, ezért nem vesz Volkswagen-t. Szerinte a Mercedes viszont nem attól lett nagy márka, hogy a náci táborra épített. Nem a nácizmusra épült – tette hozzá Norbi. Schoberték egyébként nemrég 30 milliós Mercedes terepjáróval a háttérben készíettek fitneszvideót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy Mercedes előtt tornáznak Schoberték

Kiemelt kép: Schobert Norbert – Forrás: RTL KLUB