Igazi A-listás fellépők a Budapest Parkban! A jótékonysági koncerttel a háború civil áldozatait segítik. Az autizmussal élőkért a Zenekadémián Kelemen Barnabás és barátai adnak hangversenyt. Hogyan értsük félre a nőket címmel Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka lesz a MOMkult színpadán, Anyaszemefénye a Pintér Béla Társulttal az Újpesti Rendezvénytérben. Van-e a szeretetnél fontosabb, erről beszélget Gundel Takács Gábor az Evangélikus Múzeum pódiumán.

Budapest Park Segélykoncert – Random Trip Allstars

Úgy döntöttünk, hogy a szezonunk -1. napján, április 20-án egy segélykoncertet szervezünk, aminek teljes jegybevételét a krízishelyzetben is példamutatóan helytálló szervezeteknek ajánljuk fel. Segítségül hívtuk a Random Tripes barátainkat, akik egy igazi A-listás csapatot hívtak össze a jó ügy érdekében – invitál a szervező Budapest Park.

Segítsünk a háború civil áldozatainak!

A segélykoncertre váltott jegyekkel teljes egészében a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt, a Migration Aid és az UNICEF munkáját támogatjátok. Attól függően, hogy milyen mértékű adománnyal áll módotokban segíteni, háromféle küzdőteres jegyárat is találtok a honlapunkon. Ezek mind ugyanúgy a tánctérre szólnak. Amennyiben szeretnétek segíteni, de a koncerten nem tudtok részt venni, a honlapunkon az “adomány” gombra kattintva 999 Ft-os támogatással tudjátok megtenni – tájékoztat mindenkit a szervező Budapest Park.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Támogatójegy adományként, ha nem tudsz ott lenni

Csányi Sándor a MOMKultban

Hogyan értsük félre a nőket? címmel Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka a MOMkultban szerda este kínál parádés szórakozást.

Hogyan értsük félre a nőket?

Anyaszemefénye Újpesten

Pintér Béla és Társulata: Anyaszemefénye című darabja kerül színre az Újpesti Rendezvénytérben. Barna Brigitta (Giordano Brunella), a Sztártévé műsorvezetőnője napközben különleges vendégekkel találkozik, készít interjút, este otthon pedig szeretett férje és kislánya várja. Irigylésre méltóan sikeres élete egy ponton mégis tragikus fordulatot vesz.

Jótékonysági koncert az autizmussal élőkért a Zeneakadémián

Kelemen Barnabás és barátai a FAB Ensemble Ferences jótékonysági estet rendeznek az autizmussal élőkért a Zeneakadémián.

Van a szeretetnél fontosabb? – Pódiumbeszélgetés Gundel Takács Gáborral

Pódiumbeszélgetés Gundel Takács Gáborral hitről, újságírásról és az élet dolgairól az Evangélikus Országos Múzeumban. Beszélgetőtárs: Fűkéné Menczer Kornélia, a Huszár Gál Könyvkereskedés vezetője.

Szervező: Huszár Gál Könyvkereskedés

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/budapestpark