Nem csitulnak a kedélyek Rácz Jenő családjában. A napokban a séf édesanyja szólalt meg, aki elárulta, hogy fia 6 éve nem áll szóba vele, miután az Angliában élő asszony az RTL internetes felületén tálalt ki a családi bonyodalmakról. Jenő édesapja már korábban is arról beszélt, hogy mennyire megviselte őt a válás. A férfi állítása szerint, miután felesége elhagyta, szó szerint semmilye sem maradt, egy albérletben kuporgott.

16 évesen szülte Jenőt

Amint arról beszámoltunk, Rácz Jenő már 6 éve nem áll szóba édesanyjával. Anita sírva mesélte, hogy fia nem hívta meg őt az esküvőjére, sőt a feleségét és a kislányát sem mutatta meg be neki. Az asszony azt mondta, az általános iskola befejezése után ment férjhez, mindössze 16n éves volt, amikor Jenő született. Második gyermeke pedig halva született. A traumától pedig pánikbeteg lett. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Angliába költözött

Férjével is megromlott a kapcsolata, de közben megszületett a lánya. Hosszú válási procedúra következett az asszony életében, ezután Angliába ment kisebbik gyermekével. Ma is ott élnek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A közös szereplés miatt vesztek össze

Anita elmondása szerint Jenővel jó kapcsolatot ápolt, egészen addig, míg az RTL sztárja nem szerepelt közösen édesapjával a Konyhafőnök című műsorban. Jenő édesanyja ezen annyira felhúzta magát, hogy az RTL oldalán, egy kommentben számolt be a család korábbi életükről. A séf pedig megharagudott meg édesanyjára.

Jenőt is megviselte a válás

A Konyhafőnök zsűritagja néhány évvel ezelőtt maga beszélt arról, mennyire megviselte a szülei szakítása és háborúskodása. „Azokat a hibákat, amiket gyerekkorban lát egy ember, próbálja elkerülni a felnőtté váláskor. Én nem tudnám a gyerekemet magára hagyni. Inkább kitartok és megjavítom a házasságomat, nem adom fel” – vallott az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Rácz Jenő.

Megszólalt Jenő édesapja

Korábban Rácz Jenő édesapja is arról beszélt, hogy a válása után komoly mélypontokat élt meg. Végül megváltozott az élete, és ma már pszichodráma-vezető, vallásbölcsész, buddhista tanító, valamint jógatanár. „Sikeresnek láttak az emberek, erős befolyás, boldognak látszó család. Azután felborult minden. A feleségem elvált tőlem, elvesztettem a családom. Szenvedtem. A környezetem pedig tőlem szenvedett. Az érzelmeim kuszák és csapongóak voltak” – idézte a Blikk idősebb Rácz Jenő korábbi megszólalását.

Mindenét elveszítette

Majd így folytatta: „A hitemet, a családomat, az egzisztenciámat vesztve kuporogtam az albérletemben. Szó szerint mindenemet elvesztettem, ami addig a világot jelentette számomra. Semmim nem maradt, szó szerint semmim. Csak a fájdalom, amit babusgattam magamban” – mesélte korábban a séf édesapja, aki a meditáció és a jóga segítségével építette újjá az életét.

Kemény kézzel fogta gyermekeit

Anita elmondta, mindent azért tett, hogy Jenő és a húga boldogulhassanak az életben. Ha kellett, kemény kézzel fogta és nevelte Jenőt is. Ezt a séf is megerősítette egy korábbi interjújában.

Rácsapott a fenekére

„Amikor én ötéves voltam, senki nem gondolkozott azon, elmegyek-e a gyámhatósághoz, mert anyám rácsapott a seggemre. Ez teljesen normális volt. Én a mai napig hálás vagyok, hogy fel lettem képelve, amikor már nem bírtam magammal – mesélte a séf az IstenEst egyik epizódjában. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rácz Jenő pályafutása

Rácz Jenő Michelin – csillagos séf, üzletember. Sokáig külföldön dolgozott, szalmáját a világ legjobb séfjeitől tanulta. 2018-tól az RTL főzőshowjának, A Konyhafőnöknek a zsűritagja. 2020-ban párjával, Gyuricza Dórával szerepelt a csatorna Nyerő Pároscímű műsorában, amit meg is nyertek. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rácz Jenő és édesapja a Konyhafőnökben – Forrás: Instagram