A Gödöllői Királyi Kastély díszudvarán a Sisi titkai musical kerül színre. A zsidó negyedben Fűszeres Eszter gasztrosétán vezeti be az érdeklődőket a kóser konyhába. A Kobuci kertben Django Feszt várja a jazzrajongókat, Nagymaroson teremtéstörténeteket hallhatunk.

Sisi titkai- musical Gödöllőn

A patinás Gödöllői Királyi Kastély díszudvarán 2021. augusztus 15-én 20.30 órakor felcsendülnek a legendás musical legismertebb dalai, kiegészítve a témához kapcsolódó más történelmi musicalek csodálatos dallamaival.

Főszereplők: Szabó P. Szilveszter, Janza kata, Dolhai Attila

Az egyedülálló hangzásról a Sturcz Szmollbend zenekar gondoskodik. Kellemes esti program a csodálatos barokk környezetben.

Hoppá! Magyarország 15. legolvasottabb weboldala lett a BudaPestkörnyéke.hu. Az auditált DKT/Gemius mérés szerint pedig a 11. legnépszerűbb hírportál lett az országban. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

 

Kóser séta Fűszeres Eszterrel

Étkezések, helyszínek, hagyományok Fűszeres Eszterrel a zsidó negyedben. Fűszeres Eszter gasztroblogger a 7. kerület zsidó gasztronómiájának modern és régmúlt világába vezet be a gasztrosétáján. Találkozás a Csányi5 előtt. Jegyek elővételben és indulás előtt a helyszínen is vásárolhatók korlátozott számban.

A zsidó gasztronómia múltja és jelene

Kép forrása: Facebook/fuszeres

Django Feszt a Kobuci  kertben

A manouche jazz ünnepe Budapesten vasárnap 15 órától a Kobuci kertben. A Django Feszt méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros zenéjének. A koncertek, az örömzene, az interaktív programok és a gyönyörű óbudai környezet közel hozza az összes résztvevőt, a jazz szerelmesit egymáshoz.

Este: Roby Lakatos

Kép forrása: Facebbok/Robylakatosofficial

Neves fellépők

Fellépnek többek közt a Budapest Gypsy Swing & Szőke Nikoletta, 21 órakor pedig Roby Lakatos Ensemble, vendég: Gyárfás István

A hétszer álmodott világ Nagymaroson

Nagymaroson, a római katolikus templomban 19.30-kor teremtéstörténetek a szélrózsa minden irányából, Heinzinger Mika és Nacsinák Gergely András előadásában.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: kaposmusical.hu