Közvilágítási betonoszlopnak ütközött egy személyautó Budapest XIX. kerületében, a Határ úton. A sofőr elrohant a helyszínről.

A Határ úton

A balesetet okozó Smart Pesterzsébet felől érkezett, áthaladt a Gyáli úti felüljáró alatt és a Nagykőrösi úti jelzőlámpás csomóponton, majd a Zalaegerszeg utca előtt valamiért jobbra lesodródott az útról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Wekerle telepnél van egy árok

Az árok felé haladt, de előtte feldöntött egy szelektív kukát és egy beton villanyoszlopnak ütközött, majd a Határ út közepére pördült.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az út közepén

BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Elrohant, de elkapták

A sofőr kiugrott az autóból és elrohant, a rendőrök később a majd két kilométerre lévő Soroksári út egyik áruházában kapták el.

Nem volt forgalmija

Azt egyelőre nem tudni, mi volt az oka az angolos távozásnak, de az biztos, hogy a több, mint 20 esztendős Smart nem rendelkezik műszaki vizsgával, jelenleg ki van vonva a forgalomból.

Öregecske autó ez

BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Rögzíteni kellett az oszlopot

Az oszlopból kitört egy darab, illetve hajszálrepedések keletkeztek rajta, valószínűleg ki kell majd cserélni.

Na még ez is

A baleset után közvetlenül egy autóbusz haladt el a roncs mellett, és az úttesten heverő egyik alkatrész az aljára akadt, amelyet annak rendje és módja szerint magával is vitt, ahogy tovább hajtott.

Címlapfotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.