Eltűnt egy középkorú férfi. Keresztesi Ervinnek szeptember 20-án szerdán veszett nyoma, azóta senki sem tud róla semmit. A férfi a közelmúltban vált el, nagyon rossz lelkiállapotban volt. Nővére és ismerősei attól félnek, hogy a kilátástalannak tűnő helyzetben eldobta magától az életét.

Sokszor emlegette, hogy öngyilkos lesz

Keresztesi Ervin József, a három gyermekes édesapa Csongrádon élt albérletben. Korábban volt feleségével egy másik településen laktak, a férfi a válás miatt költözött el a városba. Ismerősei szerint a közelmúltban sokszor utalt öngyilkosságra. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rossz lelkiállapotban

„A napokban mondták ki a válását. Nagyon rossz lelkiállapotban volt. Szerda este 6 órakor eltűnése előtt SMS-ben búcsúzott el tőlem és azt kérte, bocsássak meg neki mindenért. Nagyon szeret minket” – mondta a férfi nővére.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Félnek, hogy megtette

„Félek, hogy eldobta magától az életét. A lakása ajtaját is tárva-nyitva hagyta” – tette hozzá a nő. A testvér elmondása szerint öccse többször emlegette a nagyerdőt és a fahidat, a város két ismert pontját. Elképzelhető, hogy ott szeretett volna véget vetni az életének.

Egyelőre nincs nyoma

„Egyelőre semmit sem tudunk. A rendőrség nyomoz, kihallgatja az embereket. Megkértük a környéken élőket, hogy ha bárkinek van kamerafelvétele, amin esetleg látszik az öcsém, szóljon. Sajnos, egyelőre semmilyen nyom nincs” – nyilatkozta a Ripostnak.

Így segíthet

A rendőrség azt kéri, hogy aki Ervin tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőrnél. Telefonon, a névtelenség megőrzése mellett, bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó számon. 

Az eltűnt férfi

prc

Eltűnt a munkahelyéről

A BudaPestkörnyéke-hu írta meg, hogy szeptember 7-én látták utoljára a munkahelyén a kétgyermekes anyukát, azóta még a családja sem tudja, hogy merre lehet az asszony. Csizmadia Katinka Budapest 11. kerületében, egy takarítócégnél dolgozott. 

Kiment cigit venni

„Hetedikén reggel elment dolgozni. A munkahelyéről negyed kilenckor kiment cigit venni, de már nem ment vissza” – árulta el a nő élettársa.

Kipakolta a szekrényét

Katinka két nappal később, egy férfivel ment vissza a munkahelyére, hogy kipakolják a szekrényét. A főnökasszonya szerint zavart volt, senkit nem ismert meg, senkivel nem beszélgetett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció