Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópályán Érdnél, a Balaton felé tartó oldalon péntek este. A forgalmat megállították.

Teljesen kiégett

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: mire a tűzoltók kiértek a jármű teljes egészében égett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A busz teljesen kiégett /Fotó: MTI/Lakatos Péter

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ketten voltak a buszon

A buszon ketten voltak, de ők időben elhagyták a járművet – tette hozzá. A tűzoltók több vízsugárral oltják a lángokat – közölte a szóvivő.

Állt a forgalom

Az Útinform a honlapján azt írta: az oltás idejére a forgalmat megállították, az ellenkező oldalon is lassú az előrejutás, a tüzet időközben eloltották.

Helyszíni felvétel:

A buszon ketten utaztak, de időben le tudtak szállni /Fotó: MTI/Lakatos Péter

Pár hete egy Tesla gyulladt ki

A Kékvillogó írta meg korábban, hogy meghalt két férfi, amikor egy vélhetően önvezető módra kapcsolt Tesla fának csapódott az egyesült államokbeli Houston északi részén – számolt be róla akkor a Reuters.

Fának csapódott

A 2019-es Tesla Model S éjszaka nagy sebességgel haladt az úton, amikor nem vett be egy kanyart, letért az útról, egy fának csapódott, majd lángba borult.

Senki sem volt a vezetőülésben

A tűz eloltása után két utast találtak a járműben, egyikük az első utasülésen, míg a másik a Tesla hátsó ülésén ült.

Önmagát vezethette az autó

“A vezetőülésben nem ült senki” – mondta Texas állam Harris megyei rendőrőrsének őrmestere. Cinthya Umanzor szerint a két áldozat 1962-ben és 1951-ben született.

Áprilisban Dabason gyulladt ki egy kocsi

A BudapestKörnyéke.hu is beszámolt, arról a balesetről, ami Dabason történt még áprilisban. Mint megírtuk vonattal ütközött egy személyautó Dabason, a baleset az 5-ös főút közelében, egy vasúti átjáróban történt.

Kigyulladt az autó

Az ütközés után a gépkocsi kigyulladt és teljes terjedelmében égett, a a sofőrhöz mentők érkeztek. A dabasi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Lakatos Péter