Újabb sokkoló tragédia történt, egy 20-as, 30-as éveiben járó fiatalember ugrott ki egy tízemeletes panelház hatodik emeleti erkélyéről Szegeden. A férfi ráesett egy autóra és azonnal életét vesztette A körülmények tisztázatlanok, a környékbeliek szerelmi ügyre gyanakodnak

Kiugrott a hatodikról

Tragédia történt Szegeden, az Ortutay utca 1. szám alatti panelháznál. A helyszínről származó információk alapján azt esti órákban, egy 20-as, 30-as éveiben járó fiatalember ugrott ki az egyik tízemeletes panelház hatodik emeleti erkélyéről. A férfi a zuhanás következtében életét vesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Behatoltak a lakásába

A helyszínre rengeteg rendőr, mentős és tűzoltó is érkezett, utóbbiak hatoltak be a férfi lakásába egy tűzoltólétra segítségével, az ablakon keresztül.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy autóra esett rá

Lapinformáció szerint a hatodikról kizuhanó férfi egy autóra zuhant, azonnal életét vesztette. A tragikus esetben más nem sérült meg, az autó, amelyre ráesett, üresen állt a háztömb alatt.

Szerelmi szálakra gyanakodnak

A körülmények tisztázatlanok, a környékbeliek szerelmi ügyre gyanakodnak, írta a 365.hu. Mindezt a közösségi oldalon olvasható hozzászólások is erősíthetik. „A lánynak üzenem: ez nem a te hibád, ő nem bírta elviselni a csalódást és terápia helyett a rövidebb utat választotta” – írta egy hozzászóló.

Nem ez volt a terve

„Bocs mindenkitől, de szerintem a terve nem az autó volt. Sajnálatos, hogy ilyen cselekedet mellett döntött. Úgy gondolom, az autó még javítható, de az ember élete nem hozható vissza. Részvétem. Sajnálom, nyugodjon békében. Halottról jót vagy semmit” – tette hozzá egy másik kommentelő.

„Nyomós oka lehetett rá”

„Elég szomorú, hogy ilyen fiatalon eldobja magától az életét valaki. Nagyon nyomós oka lehetett erre a tragikus tettre, de sajnos egyre többen kerülünk kilátástalan helyzetbe… Katasztrofális a helyzet és ez csak egyre jobban fokozódik. Őszinte részvétem a családnak! Nyugodj békében” – írta egy helyi lakó.

A tragédia helyszíne

A panelház tetejéről ugrott a mélybe

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy öngyilkos lett egy 23 éves fiatalember Tatabányán. A férfi egy tízemeletes panelház tetejéről vetette magát a mélybe. Barátai szerint Zsolt „tiszta lelkű, igaz ember volt” és időközben az is kiderült, miért dobhatta el magától az életet.

Ötéves kislányt hagyott félárván

A helyszínről származó információk szerint a férfi azért ment fel az épület tetejére, hogy eldobja magától az életét. Annak ellenére lett öngyilkos, hogy egy ötéves kislányt hagyott félárván.

Börtönbe ment volna

A férfi egyik ismerőse úgy tudja: Zsolt feltehetőleg valamilyen drog befolyása alatt követhette el végzetes tettét. Az elhunyt embernek tizenkét éves börtönbüntetését kellett volna megkezdenie. Vélhetően emiatt dobta el magától az életet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: Facebook