Öngyilkos lett egy 23 éves fiatalember Tatabányán. A férfi egy tízemeletes panelház tetejéről vetette magát a mélybe, egy ötéves kislányt hagyott félárván. Barátai szerint Zsolt „tiszta lelkű, igaz ember volt” és időközben az is kiderült, miért dobhatta el magától az életet.

Levetette magát a tetőről

„Dundó tiszta lelkű, igaz ember volt”- ezt mondják barátai arról a fiatalemberről, aki Tatabányán, az egyik Ifjúság utcai tízemeletes panelház tetejéről vetette magát a mélybe. A borzalmas tragédia szeptember 13-án, szerda este fél tízkor történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ötéves kislányt hagyott félárván

A helyszínről származó információk szerint a férfi azért ment fel az épület tetejére, hogy eldobja magától az életét. Annak ellenére lett öngyilkos, hogy egy ötéves kislányt hagyott félárván.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Börtönbe ment volna

A férfi egyik ismerőse úgy tudja: Zsolt feltehetőleg valamilyen drog befolyása alatt követhette el végzetes tettét. Az elhunyt embernek tizenkét éves börtönbüntetését kellett volna megkezdenie. Vélhetően emiatt dobta el magától az életet.

23 évesen halt meg

„A 23 éves fiatalembert feltehetően öngyilkossági szándék vezérelte, amikor szeptember 13-án hajnali 2 óra 30 körül, Tatabányán, az Ifjúság út 49-nél, az egyik tízemeletes tömb tetejéről vetette le magát. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit, amely egyben azt is jelenti, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel” – tájékoztatott a rendőrség.  A megrendült barátok és ismerősök megemlékezést szerveznek szombat délutánra a Törpilla kisbolthoz – tudta meg a Bors.

Leugrott a legfelső szintről

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról idén januárban, hogy egy 16 éves fiú, látszólag mindenféle előzmény nélkül, öngyilkosságot követett el a fővárosban. Tamás éppen az édesapjánál volt, amikor egyszer csak felment a legfelső szintre, majd leugrott. A kamaszon sokan próbáltak segíteni, de minden igyekezet kudarcot vallott, a harmincméteres zuhanást nem élte túl. 

 Azt hitték a lakók, hogy karambol történt

A fiatal összetört testét egy házaspár vette észre, akik éppen kutyát sétáltattak a kislányukkal. A lakók közül többen egy óriási puffanásra lettek figyelmesek, ám először csak arra gondoltak, hogy biztos két autó ütközött össze. Ám később kiderült: sokkal nagyobb a baj. Az újraélesztésben segédkező lakó a lapnak elmondta, hogy a fiún nem látszott semmiféle külsérelmi nyom. Miután az idősebb férfi leért az emeletről, a házaspárral együtt értesítették a mentőket, majd hamarosan a fiú édesapja is megjelent, aki szintén segíteni próbált a magatehetetlen fiatalon.

Semmi jel nem utalt a szörnyűségre

A fiú az édesapjánál volt éppen vendégségben, ám egyszer csak – nem tudni miért – úgy döntött, hogy kimegy a folyosóra sétálni. A 17 éves tini felment a 10. emeletre, ahol kinyitotta a szemétledobó mellett lévő ablakot, majd elszánta magát a végzetes lépésre.

Sok volt a probléma

„Tamás életében számos probléma összeadódott. Az édesapjával három évig húzódott a sajnos kissé hangosra sikerült válásunk. A fiam mellkasi aszimmetriával született. 4-5 éves korában közölte az orvos, hogy amikor a szervezete fejlődésnek indul, az állapotából komolyabb problémák is adódhatnak” – mondta az elhunyt fiú édesanyja, Ágnes.

Fájdalmak gyötörték

Ahogy Tamás cseperedett, a bal oldala egyre inkább elkezdett befelé, a jobb oldala kifelé nyomódni. A bordák a fiú tüdejét is folyamatosan nyomták, ami állandó fájdalommal járt. A fiú alig tudott állni, és ülni, és csak a bal oldalán volt képes feküdni. Mindezek ellenére nem mentették fel testnevelésből, igaz, a tanár toleráns volt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció