A hálószoba legalapvetőbb funkciója, hogy biztosítsa a pihenéshez szükséges feltételeket. Nélkülözhetetlen az ágy, hozzá komfortos lakástextíliák, továbbá lerakóasztal, hangulatfény és barátságos atmoszféra.

A berendezési tárgyak közül a bútorokat több évre választjuk, azonban a textíliák könnyebben cserélhetőek és akár évszakonként is új hangulatot adhatnak a helyiségnek.

Minden pillanatban más és más arcát mutathatja nekünk a hálószoba, ha RGB LED szalag világítást szerelünk be. Egy vezérlő segítségével gombnyomásra is meg tudja változtatni a fényszínt, új ruhába öltöztethetve a falakat.

Egy megfelelő LED vezérlő a fényerő beállítására is lehetőséget ad. A tompított fény megfelelő kísérője a romantikus estéknek, sejtelmes fényével szerepet játszik a bensőséges atmoszféra megteremtésében.

Merüljünk el az ágyban!

Csak kényelmes ágyban tudja kipihenni magát az ember, amelynek előfeltétele a megfelelő méret. Egy felnőtt személy részére a 140 cm-es ágy praktikus választás. Allergia esetén döntsünk a tisztítható paplanok mellett. Fa ágy, fém vázas ágy, kárpitozott ágy, egyszemélyes dívány és franciaágy, boxspring ágy, baldachinos ágy – ma már ágyból is olyan hatalmas választék érhető el a kereskedésekben, hogy célszerű szakboltban kiválasztani a legjobb típust!

Bútorok a hálószobában

A hálóban kívánatos bútordarab az éjjeliszekrény. Az ágy mellé helyezve könnyen elérhető helyen tárolhatjuk például a zsebkendőt, éjjeli lámpát és az olvasnivalót, valamint akár a tévé távirányítót és a mobiltelefont is. Általában van komód vagy gardróbszekrény is, az alsóneműk és egyéb ruházat számára, de bizalmas iratok is gyakran kerülnek itt elhelyezésre.

Tarkabarka lakástextíliák

A hálószobai hangulatot talán legegyszerűbben a textíliákkal tudjuk feldobni! A színes párnahuzatok, a mintás ágytakarók, a légies függönyök és a puha szőnyegek mind-mind központi elemei a hálószobának. A bársonyos matériák bensőségesebb környezetet teremtenek, így elősegítve az ellazulást és pihenést!

Sokszínű világítás RGB LED szalaggal

A mennyezeti hangulatfény hozzájárulhat a hálószoba intim légköréhez. Az RGB LED szalag speciális tulajdonsága, hogy a ráépített LED chipek többféle színárnyalatot tudnak megjeleníteni. Ily módon a fehér fények mellett beállíthatunk akár lila, zöld, kék, piros színárnyalatot is. A különböző színek pedig hatással vannak lelkületünkre, ezt a színpszichológia is tanúsítja.

Egy megfelelő LED vezérlő a fényerő beállítására is lehetőséget ad. A tompított fény megfelelő kísérője a romantikus estéknek, sejtelmes fényével szerepet játszik a bensőséges atmoszféra megteremtésében. Ha LED világítás kialakításában segítségre van szüksége, keresse az ANRO webáruházat, ahol sok-sok ötlettel és kivitelezhető megoldással segítik a lakást házilagosan felújítókat!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: anrodiszlec.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.