Vastag Csaba őszintén vallott arról, hogy fontos szerepet játszott az életében az alkohol. Buli bulit, pohár pedig poharat követett az életében. A népszerű énekes egészsége is veszélybe került, de még időben megtalálta a megoldást a problémára.

Az alkoholfüggőség határán

„Az alkoholfüggőség határán voltam. Sokszor voltam a pia miatt kórházban, elvonóra is elmentem, magamtól. Egy koncert után mondta nekem egy orvos, ha nem megyek haza, és folytatom aznap az ivást, végem van. 20 éves koromban úgy voltam vele, hogy maximum 30 éves koromig akarok élni, mert ezt az életvitelt nem lehet sokáig csinálni” – vallott az életéről a népszerű előadó. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez nem lehet jövőkép

Vastag Csaba 29 évesen belátta, ez nem lehet jövőkép. Az énekes elárulta, hogy az alkoholizálást mindig egyfajta versenynek fogta fel, ha pedig valami nem sikerült, szintén az ital jelentette e a gyógyírt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sportot űzött belőle

„Az alkohol maga nem vonz, de a piálást sportként műveltem sok éven keresztül. Inkább a másnaposságot nem bírtam, és rájöttem, ha megiszom ezt-azt, jobban leszek. Volt, hogy három hónapig folyamatosan ittam. Mindig volt rá indok, mindig történt valami. Volt egy műsor, a Nagy Duett, ahol ötödikek lettünk. Én az utána következő három hétre nem is emlékszem” – mesélte Csaba.

A felesége kérte, hogy rúgjon be

„Meg tudom számolni, hányszor ittam az elmúlt két évben. Nemrég a feleségem kérése volt, hogy rúgjak be. Szerintem kíváncsi volt, hogyan viselkedem akkor. Koncerten voltunk, sorra hozta nekem a hideg söröket. Huszonkettőnél hagytuk abba a számolást, és semmi bajom nem volt” – mesélte a művész.

Pszichológusnál is járt

„Pszichológushoz kellett járnom, mert ez a probléma a hétköznapjaim kárára ment. Én akartam lenni a leggyorsabb, én akartam a legtöbbet inni” – tette hozzá a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor legújabb adásának felvételén. A beszélgetést pénteken 19 órától lehet megtekinteni a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

Titkos esküvő

A BudaPestkörnyéke.hu májusban írt arról, hogy Vastag Csaba és Domján Evelin titokban köthetett házasságot. Az énekes menedzsmentje sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a lapértesüléseket, ugyanakkor a pár egyik ismerőse elárulta, valóban összeházasodtak a fiatalok.

 Lánybúcsúról posztolt Evelin

Demján Evelin néhány nappal előtte a lánybúcsújáról posztolt Balatonakarattyáról. Ez ugyancsak arra utalhat, hogy esküvőre készülhettek a jegyesek. Ezt azonban valamiért nem akarták tudatni a nagyvilággal.

Régóta együtt vannak

Vastag Csaba már tavaly megmutatta a szerelmét. Akkor azt mondták, komoly terveik vannak egymással, és nagy családot szeretnének négy gyermekkel. Az énekes Evelin 25. születésnapján kérte meg szerelme kezét a családja előtt. Az alkalomra több száz vörös rózsát és tűzijátékot is rendelt, Evelin pedig igent mondott.

Így zajlott az eljegyzés

Vastag Csaba azt követően vette elő az eljegyzési gyűrűt, hogy felcsendült egy dal. Evelin egy hatalmas igennel válaszolt, elmondása szerint „talán a világ másik felén is hallották”. Ezt követően egymás nyakába borultak és nagyon boldogok voltak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vastag Csaba – Forrás: Facebook / vastagcsabaofficial