A szívtipró énekes, Vastag Csaba és szerelme, Domján Evelin jó ideje egy párt alkot, és úgy tűnik, most hivatalosan is összeköthették életüket.

Vasárnap kerülhetett sor az esküvőre

Vastag Csaba és Domján Evelin titokban köthetett házasságot a tegnapi nap folyamán, állítja a Blikk. A lap felkereste az énekes menedzsmentjét, hogy igaz-e a hír. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem derült ki egyértelműen az igazság

Az énekes menedzsmentje sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a lap értesüléseit. Ugyanakkor az egyik vendég azt mondta a Blikk számára, hogy jól értesültek, valóban összeházasodtak a fiatalok.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lánybúcsúról posztolt Evelin

Demján Evelin néhány nappal ezelőtt a lánybúcsújáról posztolt Balatonakarattyáról. Ez ugyancsak arra utalhat, hogy esküvőre készülhettek a jegyesek. Ezt azonban valamiért nem akarták tudatni a nagyvilággal.

Régóta együtt vannak

Vastag Csaba már tavaly megmutatta a szerelmét. Akkor azt mondták, komoly terveik vannak egymással, és nagy családot szeretnének négy gyermekkel.

A lánykérés nagyon romantikus volt

Az énekes Evelin 25. születésnapján kérte meg szerelme kezét a családja előtt. Az alkalomra több száz vörös rózsát és tűzijátékot is rendelt, Evelin pedig igent mondott.

Így zajlott az eljegyzés

Vastag Csaba azt követően vette elő az eljegyzési gyűrűt, hogy felcsendült egy dal. Evelin egy hatalmas igennel válaszolt, elmondása szerint “talán a világ másik felén is hallották”. Ezt követően egymás nyakába borultak és nagyon boldogok voltak.

Már korábban elárulták, hogy idén lesz az esküvő

A jegyespár korábban elmondta, az esküvőt a 2023-as évre tervezik. A konkrét dátumot azonban nem hozták nyilvánosságra. Lehet, hogy ők már akkor tudták, hogy titokban fognak összeházasodni.

Ezek is érdekelhetnek!

Három napja posztolt utoljára Vastag Csaba

Az énekes változó időközönként posztol a közösségi oldalára. Legutóbb három napja tett ki egy közös képet a testvérével, Vastag Tamással, ahogyan a felújított várnegyedet csodálták éppen meg a WIP’23 kiállítással együtt. Arról, hogy esküvőre készülne, nem tett közzé bejegyzést.

Az X-Faktor révén vált ismertté

Országos hírnévre akkor tett szert, amikor megnyerte az X-Faktor első évadát. Testvére is fellépett abban a szériában. A 41 éves énekes Fonogram-díjjal büszkélkedhet.A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vastag Csaba – Forrás: Facebook / vastagcsabaofficial