Az énekesnő ismét összejött korábbi párjával, ám apja kiakadt és megfenyegette a fiatal férfit.

Az énekesnő állítólag őrülten szerelmes

Nemrég megírtuk, hogy Opitz Barbrarát sem a szülei, sem a baráti véleménye nem érdekli. A saját feje után megy, és ismét összejött Serleg Alberttel. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Többször szakítottak, de most megint együtt vannak

Serleg Albert a napokban tett közzé egy fotót, ahogyan ölelkeznek az énekesnővel. “Most-holnap-örökké” – írta a fotó mellé. A fényképet már több ezren kedvelték, és többen sok boldogságot kívántak a párnak, ám a lány apja nincs közöttük.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Opitz Barbi apja kiakadt

Az énekesnő korábban is tett már olyan kijelentést, hogy minden rendben van közöttük, csupán félreértés történt, az apa nem hiszi, hogy ez volna az igazság. Most egy nyilvánosan elérhető TikTok videóban üzent a lányának.

Súlyos kérdéseket tett fel

“Nem te mondtad el, hogy hogyan fojtogatott? Nem te mondtad, hogy miket csinált?” – intézett több kérdést Opitz Barbi apja a lányához. “Azért kell egész életemben szenvedjek, hogy attól félek, egy nap majd megöl az a rohadék?” – tette fel a kínzó kérdést.

Azt mondta, kitálal az újságnak

Opitz Barbi apja kilátásba helyezte, el fogja mondani az újságnak az igazságot Serleg Albertről. Sátánistának és senkiházinak nevezte. A férfi azt állítja, a fiatalember azt üzente neki, hogy haljon meg.

A karácsony előtt történtekről is beszélt

Az énekesnő apja állítja, Serleg Albert karácsony előtt megverte a lányát, “úgy, hogy abban hiba nem volt”. Hozzátette, a fiatalember komoly anyagi kárt is okozott lányának. Azt a 700 ezer forintos telefont, amit volt barátjától kapott, ripityára törte.

Lopással vádolja

A videóban Opitz Barbi apja nyilvánosan megvádolta Serleg Albertet azzal, hogy ellopta a lány anyjának “arany dolgait”, amelyek értéke több millió forintra rúg. A bejárati ajtó összetörését is neki tudja be, aminek a javítása több százezer forintba került.

Az apa azt állítja, Serleg Albert elrabolta a lányát

Egyértelműen kijelentette a lány apja, hogy Serleg Albert két haverjával együtt elrabolta Opitz Barbit. Lányának üzenve azt mondta, ki fogja oltani a barátja életét, aki szerinte megváltoztatta az énekesnő hitét. Hangsúlyozta, Serleg Albert nem hisz istenben, és azt állította, hogy az egész családja sátánista.

Nem érti, miért van együtt a fiúval Opitz Barbi

Az énekesnő apja kérdőre vonta lányát, hogy megbolondult-e, hogy ezzel a fiúval újból összejött. “Eltűnt a hited? Hiszel istenben, gyermekem?” – kérdezte Opitz Barbitól. Végül elmondta mégegyszer, hogy ki fog tálalni az újságnak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az énekesnő apjának TikTok videója

@user94430363559335

♬ eredeti hang – Thomas

Kiemelt kép: Opitz Barbi – Forrás: Instagram