Marsbéli krónikák III. címmel élő lemezbemutató koncerttel várja rajongóit a Solaris a MOMkultban. Budakeszin a Szomszédnéni Produkciós Iroda új humoresttel jelentkezik, a Szent István Bazilikában orgonakoncert csendül fel. A vadnövények és gyógyító zöldségek titkaiban merülhetünk el a BBBKultpontban Halmos Monikával.

SOLARIS élő lemezbemutató a MOMkultban

Április 25-én, több, mint két év után újra élőben a SOLARIS! A trilógiává bővülő Marsbéli Krónikák megjelenésének napján újra egy színpadon Bogdán Csaba, Erdész Róbert, Gömör László, Kollár Attila, Seres Attila, Pócs Tamás – és egy igazi meglepetés: 9 év szünet után Kisszabó Gábor!

MARSBÉLI KRÓNIKÁK III

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A Szomszédnéni Produkciós Iroda új humorestje Budakeszin

Egy egész estés műsor, azoknak, akik elviselik, ha fúr a felső szomszéd, tudomásul veszik, ha váratja őket a telefonos ügyfélszolgálat,  megértik, ha megállítják a biztonságiak a plázában, sőt még az sem zökkenti ki őket, ha valaki mindenből a mindenmentest akarja.

Humoristák: Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs

Egy előadás azoknak a névtelen hősöknek, akiket nap, mint nap idegesítenek, bosszantanak és irritálnak olyanok, akik amúgy is „nem azért mondták”.  Mielőtt a teljes idegösszeomlás szélén agyonvernél valakit egy szívlapáttal, mert azt mondta nyugodjunk le, nézd meg a Szomszédnéni Produkciós Iroda Karinthy-gyűrűs humoristáinak, Bálint Ferencnek és Tóth Szabolcsnak az előadását. A lapát megvár.

Nem azért mondom!

Orgonakoncert a Szent István Bazilikában

Egyedülálló hangverseny Budapest szívében, a Szent István Bazilika sípos nagy orgonája kizárólag ezen a koncerten hallható! Albinoni, Charpentier, Bach, Händel, Mozart, Gounod, Bizet, Puccini, Rachmaninoff, Cesar Franck és Liszt Ferenc orgonaművei és leghíresebb templomi áriái szólalnak meg a Bazilika orgonaművészeinek előadásában, énekes, trombita vagy csellista közreműködővel.

Kizárólag hétfőnként!

Vadnövények és gyógyító zöldségek a Bartókon

A program során természettel összhangban, zöld gondolatokkal tűzdelve megismerkedünk közelről gyógynövényekkel, hatásukkal, felhasználási módokkal, megkóstolunk sokféle növényt, zöldségből készült finomságokat és mindenki kap egy kis receptgyűjteményt.
Helyszín: Kultpont Közösségi tér a Bartók Béla úton.

Workshop Halmos Monikával

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: momkult.hu