A Széchenyi és a Lukács fürdőben sörfürdőben élvezhetjük a víz és a sör jótékony hatásit. Este a Városmajorban Horvát Lili nagysikerű filmje kerül vetítésre, a Barba Negra klubban pedig ütős zenekarok váltják egymást egész este.

Sörfürdő a Széchenyiben

A Sörfürdő egy népszerű élmény szolgáltatás a Lukács és Széchenyi Gyógyfürdőkben. A vendégeink fa dézsákban sörözve élvezhetik a termálvíz és a vízhez adott sör-alapanyagok, a komló, a maláta, a sörélesztő jótékony hatásait. A fürdőzés közben karnyújtásnyira a dézsáktól maguknak csapolják a finom cseh sört a fürdés ideje alatt korlátlanul.

Nem csupán élvezet, egészséges is

A Sörfürdő jótékony hatású, igazi áldás azok számára, akik bőrproblémákkal küzdenek. A maláta megszépíti és regenerálja a bőrt, akárcsak a sörélesztő – ami mellesleg jó hatással van az izmokra és az idegrendszerre is. 

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Budapest Kertmozi: Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

A valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében, Horvát Lili második nagyjátékfilmjeét a Budapest Kertmozi tűzte műsorra, a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Horvát Lili filmje

Kép forrása: Facebook/felkeszules

Többértelmű pszichodráma

„Horvát felkavaró megszállottság-ábrázolása lebontja a femme fatale sztereotípiáját azáltal, hogy az enigmatikus nő szemszögét teszi magáévá. A film noirba hajló pszichológiai dráma forr a többértelműségtől. A film okosan játszik a nézői percepcióval, amikor meglazítja a főhősnő viszonyát a valósághoz.” – írja a filmről a New York Times.

Summer Hell a Barba Negrában

Augusztus 17-én este három olyan banda érkezik a közkedvelt szórakozóhelyre, akik külön-külön is csurig telerakták főzenekarként a klubot az elmúlt években: jön a Mille Petrozza vezette német thrash brigád, a Kreator, a svájci folk és melodic death metal alapcsapat, az Eluveitie és Tatiana Shmailyuk énekesnővel az élén az ukrán Jinjer.

Kreator, Jinjer, Eluveitie

Hazaiak is

Mellettük három hazai zenekar is fellép, a The Hellfreaks, a Nova Prospect, valamint a Remorse.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook.com/thermalbeerspabudapest