A méltán világhíres és népszerű Netflix sorozat, A Nagy Pénzrablás ihlette az INFINITY Tokok Bella Ciao kollekcióját. A 2017-ben bemutatott remekmű szinte futótűzként járta be a világot, és legalább ilyen gyorsan hódította meg. A spanyol sorozat már számos díjat bezsebelt azóta.

A történet középpontjában a Professzor és nyolc olyan rabló áll, akik mindannyian egy városról kapták a nevüket. A Professzor tökéletes tervei alapján szeretné bandájával elkövetni a történelem legnagyobb bankrablását, ami meg is valósul a spanyol királyi pénzverdében.

Érdekességek

Amennyiben vérbeli rajongó vagy, biztos utánanéztél már a sorozatnak és szereplőinek. De azt tudtad, hogy a szereplők városokról kapott nevei, csak egy véletlen inspiráció műve? Ugyanis Alex Pina, az alkotó egy nap Tokyo feliratú felsőben jelent meg, innen jött az ötlet Jesus Colmenar, producernek. Vajon mi lett volna a szereplők neveivel, ha egy teljesen más felsőt visel aznap Alex Pina?

Ahol a sorozat megjelent, ott bizony elsöprő sikert alkotott. Számos híresség kifejezte rajongását a sorozat iránt. Mint például Stephen King a horror mesteri írója, aki tűkön ülve várta a legújabb szériákat. A PSG focistája, Neymar Jr. még szerepelt is az egyik epizódban, mint Joao szerzetes. 

Ami a sorozat címét illeti, eredetileg nem a La Casa De Papel (A papírház) volt, hanem Los Desahuciados, azaz A kitaszítottak. Ennek oka az a nyolc rabló, akik már képtelenek voltak a társadalomba beilleszkedni.

Maximális védelem

Az INFINITY Tokok kiegészítői mellett nagyon fontos telefonod képernyőjének is a tökéletes védelme. Erre a kijelzővédő üvegfólia a legalkalmasabb. Találd meg a telefonodhoz tartozó darabot és egészítsd ki a tokot, hogy telefonod a tökéletes és maximális védelmet kapja. A remek minőségű tokok mellett pop holdereket is gyártanak, ami ugyancsak hozzájárul telefonod biztonságához. Ez a kicsi kiegészítő abban segít, hogy a telefont még véletlenül se ejtsd ki a kezedből. A készülék hátára kerül, tokra ragasztható és ki-be tolható, tehát zsebre téve sem zavar.

INFINITY Tokok – Bella Ciao kollekció

Napjainkban a mobiltelefonok szinte életünk teljes részévé váltak, emiatt ki vannak téve a mindennapi használatnak. Amennyire hasznosak és okosak, sajnos annyira gyengék, ha fizikai sérülés éri őket. Ami azért valljuk be, gyakran előfordul, ha nap mint nap több órát is a kezünkben van, legyen az munka vagy csak szórakozási célból. Emiatt nagyon fontos a megfelelő védelem, a menő és divatos designelemek mellett.

Az INFINITY Tokok termékei megbízható anyagból készültek, prémium minőségben, maximális védelmet nyújtva telefonodnak, nem úgy, mint a királyi pénzverde széfje a sorozatban. A Kínában gyártott tokokkal ellentétben ezek valódi védelmet biztosítanak. Sajnos a távol-keleti társaik számos design elemet felvesznek, de már az első esés alkalmával sem képesek biztos védelmet nyújtani.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattints ide, ha te is kipróbálnád ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!