A munkavédelmi kesztyűk feladata a kéz fizikai, mechanikai és hőmérsékleti behatásokkal szembeni védelme a munkavégzés során. Ipari, munkahelyi körülmények közt ugyanúgy használhatók, mint az otthoni fizikai munka alkalmával. Megtalálhatók köztük az acél-, bőr-, latex, nitrit és neoprén kesztyűk is felhasználási és munkaterülettől függően.

Megvédik a kezet szerelés, építés, vegyszerek használata, valamint az élelmiszer-feldolgozás közben egyaránt. Ez utóbbiak a vágásbiztos kesztyűk, amiknek akár otthon, a konyhában is hasznát vehetjük.

Miért szükséges a speciális vágásbiztos kesztyű? 

Védőkesztyűket, köztük minőségi vágásbiztos kesztyűket is széles választékban találhatunk a Netpolc webáruház minőségi munkavédelmi kesztyű kínálatában.

Vágásbiztos változatra mindenkinek szüksége lehet, hiszen az éles tárgyakkal nemcsak a munkahelyünkön dolgozunk. Nincs olyan ember, aki ne szenvedett volna már kisebb vagy nagyobb balesetet, amikor késsel, bárddal vagy fűrésszel dolgozott. 

Az éles szerszámmal vagy konyhai eszközzel ejtett vágás pedig nemcsak a fájdalom miatt okozhat kellemetlen perceket. Ha a fertőtlenítés, kötözés, esetleges takarítás miatt időt vesztegetünk el, már az is bosszantó. De ehhez járul még hozzá az a tudat, hogy a vágás nyoma éveken át megmaradhat bőrünkön, emlékeztetve az ügyetlenségre.

Hogyan válasszunk vágásbiztos kesztyűt munkatársainknak?

Amikor munkavégzés céljából, a védőruházat részeként kell védőkesztyűt választani, a munkavédelmi előírások figyelembevételével kell ezt megtenni. A Netpolc webáruházban prémiumminőségű kesztyűk közül válogathat a vásárló.

A Portwest termékei a védőfelszerelések több típusát illetően kimagasló minőséget biztosítanak a munkavédelmi felszerelések piacán. Ha munkatársai számára például Portwest AP50 Aqua Cut Pro vágásbiztos védőkesztyűt választ, egy maximális biztonsággal rendelkező, teljes felületén bevont, kétrétegű kesztyű mellett teszi le a voksát. 

A kézvédő nitril bevonatú, ami kiváló fogásbiztosságot ad viselőjének. Az alkar alsó részét mandzsetta védi a sérülésektől, ha esetleg a kés megcsúszna. A bevonata homokszórt. Ez a kesztyű amellett, hogy vágásbiztos és kopásálló, a zsírtól és olajtól is védi viselőjét. CE minősítéssel rendelkezik.

Válasszon kesztyűt az otthoni munkához is!

Ha otthonra választ vágásbiztos kesztyűt, akkor se adja alább a minőséget! Élelmiszer feldolgozásra készült kesztyűt válasszon, szöszmentes konstrukciót. 

Rugalmasság, csúszásmentesség és kopásállóság teszi biztonságossá és tartóssá a használatát. A jó minőségű kesztyűk nedvességállóak, és moshatóak is 60 fokon. Ezek az otthoni felhasználás esetében is elvárható jellemzők.

Kezünk pótolhatatlan! A kéz védelme egyben munkahelyünk, életkörülményeink, életminőségünk védelme is.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!