Hétvégére a Nagy Sportágválasztó tartalmas program gyerekekkel, a kaktuszkiállítás a növénybolondokkal. Újpesten a Borvíkend, Gödöllőn a Belvárosi Napok programja indul. Este gazdag zenei kínálat Falusi Mariannal, Zoltán Erikával, a Bikinivel. Agyalföldön az operett és musical, Nagykovácsiban a rock&roll rajongóit várják., a Városmajorban A tizennégy karátos autót láthatjuk.

Nagy Sportágválasztó

Kiss Gergely, Storcz Botond, Késely Ajna, Kovács Sarolta, Karakas Hedvig, Tóth Krisztián, Hárspataki Gábor, Siklósi Gergely, Lőrincz Tamás és Lőrincz Viktor. Figyelemreméltó névsor, sok-sok olimpiai éremmel! Velük biztosan találkozhatunk a Nagy Sportágválasztón, ami idén egyben Nagy Hangszerválasztó is. Gyerekekkel tartalmas hétvégi program, ahol találkozhatunk újdonsült olimpiai bajnokainkkal is.

Olimpikonokkal találkozhatunk

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Jubileumi Kaktuszkiállítás a Füvészkertben

Péntektől vasárnapig várja a kaktuszkedvelőket az 50. Jubileumi Kaktuszkiállítás a Füvészkertben. Csodaszép növények, kaktuszvásár a Kaktuszgyűjtők Egyesülete szervezésében.

A kaktuszgyűjtők nagy találkozója

Rock & roll hétvége Nagykovácsiban

Újra rock and roll a Kohóban! Pénteken a Duckers és a Redneck Roadkill játszik, szombaton Ed Philips and the Memphis Patrol. Piros rúzs, hajlakk, pörgős szoknya és rock and roll vár Nagykovácsiban.

Gödöllő Belvárosi Művészeti Napok

Szeptember 10-én, pénteken a Magna Cum Laude koncertje lesz a Gödöllői Belvárosi Művészeti napok esti vonzereje, szombaton Farkasházi Réka és a Tintanyúl a gyerekeknek zenél, majd a Mystery Gang és a DR. BRS művésznéven ismertté vált Béres Attila is színpadra áll. A zárónapon, szeptember 12-én kedveznek az operett-kedvelőknek, a programzárást jelentő tűzijáték előtt pedig Korda György és Balázs Klári szórakoztatják a nagyérdeműt.

A Városmajor Színházban Rejtő Jenő darabja

Gazdag zenés programkínálat estére

Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul 2. – Lemezbemutató koncert a MOMkultban. Rejtő Jenő: A tizennégy karátos autó a Városmajori Szabadtéri Színpadon, élőben a Budapest Bár zenekarral. Retro est és Zoltán Erika nagykoncert Simonpusztán, a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban. Új helyen, a Neumann János utcában dübörög a Barba Negra, most 19 órától a B52, 20 órától pedig Bikini várja a rajongókat.

Családi est és koncert Érd-Simonpusztán

Musical és operett csillagok

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Gyémánt Termében a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház sztárjai ezen az estén is mindent megtesznek majd, hogy csodálatos zenei utazással örvendeztessék meg a közönséget. Felcsendülnek többek között a Hej cigány, Mi muzsikus lelkek, Ringó vállú c. dalok, és sok más operett, valamint a legkedveltebb musical slágerek is!

Ismert slágerek sztárok előadásban

Újpesti BorVíkend

Idén is több mint húsz borászattal, két pálinkáriummal és négy gasztro kiállítóval találkozhatunk. A nagyközönség számára újdonságként mutatkozik be a Pannonhalmi Főapátság Sörfőzdéje. Lesz egy Gin Tonic Bárt is, ahol a márkanagykövet mixer különleges kínálatát élvezhetjük, miközben kézműves kiállítók termékeiben is gyönyörködhetünk. A BorVíkend az elmúlt évekhez hasonlóan Újpest szívében, a Szent István téren kerül megrendezésre.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/sportagvalaszto