A CE-Connector projekt megvalósítási szakasza rövidesen a végéhez ér, azonban mivel az innovatív startup vállalkozások jelentik a régió jólétének alapját, a projekt szolgáltatásai továbbra is elérhetőek lesznek Közép-Európában, így Magyarországon is. Ha Ön is szeretne részesülni a projekt eredményeiből, és segítséget kapni egy társtámogatott korai fázisú beruházás formájában, feltétlenül csatlakozzon szakértői közösségünkhöz még ma!

A CE-Connector projekt egy 2019-ben induló közép-európai kezdeményezés. Deklarált célja a legkorábban használható, életképes prototípussal (MVP) már rendelkező innovatív startup vállalkozások támogatása a további forrásbevonás elősegítése által. Mindezt az elsőkörös, 3F alapú finanszírozás és a kockázatitőke-befektetés megszerzése közötti kritikus szakaszt jellemző forráshiány-problémák enyhítésével.

Ezt a célt a projekt komplex módon, több, a startup ökoszisztémában érintett szereplő bevonásával igyekszik megvalósítani: teszi ezt egyfelől az üzleti angyalok számának és kompetenciájának bővítése, mélyítése által, miközben közvetít az üzleti angyalok és a startupperek között; másfelől segít az állami, közfinanszírozott források bevonásában is. Az így létrejövő co-investment konstrukciók a projekt keretein belül további egyedi üzletfejlesztési tanácsadással, a hálózatosodás elősegítésével, tudásbővítéssel kombinálhatók a maximális hatékonyság elérésének érdekében.

Mivel a projekt területi hatálya nemcsak Magyarországra, hanem a közép-európai övezet más országaira, így a Cseh Köztársaság, Lengyelország, Szlovénia, Horvátország és Németország régióira is kiterjed, ezekben az országokban is nyújt szolgáltatásokat, így a külföldi piacra lépés közvetlen támogatására is kínál megoldásokat.

Az üzleti angyalok, befektetők és startupperek közötti mediálás mellett a projekt által kínált, Magyarországon elérhető szolgáltatások között egyedülálló tudásmegosztási lehetőségek is elérhetők a szakemberek által végzett business coaching révén.

Ha Ön érdekeltséggel vagy részesedéssel bír olyan innovatív, technológiaközpontú terméket vagy szolgáltatást fejlesztő startup vállalkozásban, amely már rendelkezik piacra dobható, életképes megoldással, és társfinanszírozási konstrukció után keresgél és/vagy szeretné a projekt egyéb szolgáltatásait igénybe venni, ne habozzon, vegye fel minél előbb a kapcsolatot velünk, és nézzük meg, milyen anyagi vagy más, tudásalapú támogatással, kapcsolatépítési formával tudjuk segíteni az Ön vállalkozását.

Ha érdeklődik a program által nyújtott lehetőségek, szolgáltatások iránt, ajánljuk figyelmébe a 2022. június 14-én – immár harmadik alkalommal – megrendezésre kerülő CE-Connector Days nevű online eseményt, melynek fókuszában az angyalbefektetések és a korai szakaszban lévő startupok számára nyújtható állami segítség lehetőségei állnak. A rendezvényen természetesen a CE-Connector projekt partnerei is megosztják jó gyakorlataikat, és bemutatják munkájuk eredményét.

A rendezvény remek lehetőséget nyújt a megmutatkozásra, a hálózatépítésre, a tudás és tapasztalat megosztásra, a vélemények ütköztetésére, a jövő kihívásaira való reflektálásra, és természetesen a közép-európai startup-szcéna szereplőivel való ismerkedésre. Mindemellett az eseményen ismert szakértők előadásai, prezentációi is meghallgathatók, többek között olyan témákban, mint az üzleti terv és a piaci stratégia megvalósítása; a befektetőszerzés praktikái, különös tekintettel a LinkedIn lehetőségeire; de a neves előadók, foglalkozásvezetők kiégés elkerülését célzó gyakorlatorientált szemináriumain való részvétel is jó szolgáltot tehet minden startupper és startup-ökoszisztéma építésben érdekelt szereplő számára. 

Az ingyenes részvételi lehetőséget biztosító rendezvényre való jelentkezés határideje rövidesen lejár, tehát érdemes mihamarabb meghívót igényelni és regisztrálni a közép-európai startup szcéna egyik legjelentősebb nyári eseményének ígérkező rendezvényre. A regisztráció az alábbi linkre kattintva végezhető el:

https://www.linkedin.com/events/3ndce-connectordays6933060872147763200/

A CE-Connector projekt részleteiről az alábbi honlapon tájékozódhat:

https://www.k2m.club/ce-connector-504597-650971.html

Kiadó: EnterCom Group online marketing

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.