Súlyos baleset történt a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton szombat délután. Ketten megsérültek, az érintett útszakaszt lezárták, a BKK járművei is módosított útvonalon közlekedtek.

Baleset a Ferihegyin

Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. július 24-én 17 óra 15 perc körül Budapest 19. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton, a Sibrik Miklós úti felüljáró után Vecsés irányába két autó ütközött össze. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tűzoltók is segítettek a mentésben

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Ketten sérültek meg

Az elsődleges információk szerint a balesetben négy ember sérült meg. A helyszínelés és műszaki mentés idejére mindkét forgalmi sávot lezárták. A rendőrök a járműforgalmat a fővárosból kifelé vezető oldalon a Lehel utca, Budapest felé a Gyömrői út irányába terelték.

Megszólalt az egyik sofőr

A Balesetinfó Facebook csoportban az egyik érintett sofőr ezt írta: “Én vagyok az Audi vezetője. A Suzuki áttért a sávomba. Kislányom mellettem ült gyerekülésben, bekötve, légzsák nyílt. Most vizsgálják, de úgy tűnik megúszta – írja a sofőr, majd így folytatja:

Nem tudta elkerülni az ütközést

“Fékeztem, jobbra húzódtam. Ahogy próbáltam elkerülni az ütközést jobbra húzódva. Ő csak jött egyre inkább szemből balra. Majd mikor már nem tudtam a korláttól kitérni az útjából, manővert próbáltam balra, hogy elkerüljem a frontális ütközést.” – írta az autós. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Halálos baleset a ferihegyi gyorsforgalmin

Május elején valóságos katasztrófa történt a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton. Négy autó volt érintett a balesetben, egy ember meghalt, több megsérült, bűnügyi helyszínelők érkeztek a balesethez, mert kiderült drogos volt az egyik sofőr.

Szörnyű baleset

MTI/Mihádák Zoltán

Letartóztatták a vétkes sofőrt

Két héttel később letartóztatta a bíróság a halálos balesetet okozó férfit – tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék akkor a sajtót. Kiderült, hogy a férfinek nem volt jogosítványa és drogot találtak a baleset után a szervezetében. Egy ember meghalt a felelőtlensége miatt.

Korábban sem tartotta be a közlekedési szabályokat

A lekapcsolt férfi ellen az elmúlt két évben számos szabálysértési eljárás indult – többek között közlekedési szabályok megsértése miatt -, továbbá a gyanú szerinti bűncselekményeket ellene folyamatban lévő büntetőeljárás hatálya alatt követte el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán