Súlyos baleset történt szerdán délelőtt az M0-s autóút keleti szektorában. Csömör térégében két autó és egy kamion ütközött össze egymással, a teljes útpályát le kellett zárni a mentési munkálatok miatt. Beszámolónk végén láthatják a Csömöri ÖTE helyszíni felvételeit.

Kamionba tolták a Yarist

Súlyos baleset történt szerdán délelőtt az M0-s autóút keleti szektorában. Az M0-s keleti szektorában, a Megyeri híd felé Csömör térségében egy Suzuki Ignis egy kamionba tolta a Toyota Yarist. A szerencsétlenül járt sofőrt a tűzoltók emelték ki a roncsból. Gerincágyra fektették és izolációs fóliába helyezték. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több kilométeres torlódás

A helyszínelés idején egy időre lezárták a tejes útpályát, majd a forgalom egy sávon haladt, több, mint két kilométeres a torlódás alakult ki.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Motoros balesetek

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy alig fél órán belül két motoros szenvedett súlyos balesetet Budapesten, a 8. kerületi Rákóczi téren. Először egy figyelmetlen autós miatt bukhatott egy hondás, majd mire épphogy stabilizálták a sérült állapotát a mentők, máris rohanhattak a közelben történt motoros gázoláshoz.

Állítólag jött egy autó

Először egy Honda CB600-assal bukott egy férfi a József körút Üllői út felé vezető belső sávjában, miután (állítása szerint) a külső sávból egy autó figyelmetlenül váltott sávot. A motoros emiatt hirtelen fékezni kényszerült, amitől a motor felborult és egészen a villamosmegálló legelejének vonalában található gyalogátkelőhelyig csúszott, a motort vezető férfi pedig az aszfaltra zuhant. 

Súlyos nyaksérülés

A mentők levették a bukósisakját, majd sokáig ápolták a földön, eközben egyszer elvesztette az eszméletét, de ezt leszámítva lehetett vele kommunikálni. Többek között súlyos nyaksérülést szenvedett, végül hordágyra tudták helyezni, majd kórházba szállították.

Újabb baleset a közelben

A mentők még stabilizálták a sérült állapotát, de már közben a helyszínelés elkezdődött, amikor a Körút másik oldalán, a Blaha Lujza tér felé vezető oldalon újabb motorosbaleset történt. Az első baleset miatt az Üllői út felé vezető mindkét sáv járhatatlan volt, emiatt a Blaha Lujza tér felől érkező járművek megpróbáltak egérutat nyerni, ezért a Kölcsey utcai jelzőlámpánál elkezdtek szabálytalanul balra kanyarodni a Vásárcsarnok felé. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Baleset Csömörnél – helyszíni fotók

Baleset Csömörnél – helyszíni fotók

Baleset Csömörnél – helyszíni fotók

Kiemelt kép: baleset az M0-s autóúton. Fotók: Facebook/ Minden ami Csömör ! / Csömör ÖTE