Tízen sérültek meg, köztük gyermekek és egy csecsemő az M1 és az M7-es autópálya budapesti bevezető szakaszán kedd reggel történt balesetben. Az Egér útnál három autó ütközött össze, több kilométeres a torlódás – közölte a rendőrség, a mentők és az Útinform

Baleset Budaörsnél

Összeütközött három személyautó az M1-M7-es autópálya közös szakaszán, Budaörs térségében, a főváros felé vezető oldalon. A balesethez a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Egy kisbaba is megsérült

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére elmondta, hogy tíz sérültet láttak el, három nőt és hét különböző korú gyereket csecsemőtől a 8-10 évesekig. Egyiküknek sem súlyosak a sérülései, fej- és végtagzúzódásokat szenvedtek, további vizsgálatra kórházba vitték őket.

Mentőhelikopter is érkezett

Gyerekek is sérültek

A rendőrség azt írja, hogy a balesetnek több sérültje van, köztük hét gyermek. A helyszínre egy mentőhelikoptert, egy gyermekrohamkocsit és öt mentőautót riasztottak.

Torlódás van a környéken

A műszaki mentési munkálatok idején az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani.

Teljesen elállják az utat az összetört autók

Csak két sávon halad a forgalom

Az Útinform közleménye szerint a baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki, az autósor a budaörsi bevásárlóközpontig is elért. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Itt történt a baleset

Fotók forrása: Facebook/M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24