Szerda reggel durva buszbaleset történt az M4-es autóúton Monor közelében. Egy kamion és egy busz ütközött össze, több mentőegység érkezett a helyszínre.

Busz és kamion ütközött

Összeütközött egy autóbusz és egy vontatmány nélküli kamion az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Monor közelében, a 35. és a 36. kilométer között – közölte a katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szalagkorlátnak futott a busz

Azt írták, utoléréses baleset történt. A tehergépjármű félig az árokba, félig a szalagkorlátra, a busz pedig mintegy száz méterrel távolabb, a szalagkorlátra futott. A helyszínen vannak a mentők is.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Sok törmelék

A Balesetinfó Facebook csoportban azt írják az arra haladók, hogy nagyon sok törmelék van az úton, Pest felé az egyik sáv még járható.

Tragédia az M7-esen

Forrás: MTI

Nyolc áldozat

Alig 10 napja nyolcan haltak meg abban a buszbalesetben, amely hajnalban történt az M7-es autópályán. A járművön 56 ember utazott, 14 utast mentettek ki a tűzoltók.

Megkezdődött az áldozatok azonosítása

Az utasok nagy része budapesti, de vannak köztük székesfehérváriak is. A buszon 2 gyerek is utazott. Aznapdélután érkezett meg Székesfehérvárra az a speciális csapat, melynek tagjai azonosították a buszbaleset áldozatait.

Kizuhantak az ablakon

Munkájukat nehezíti, hogy az áldozatok többsége az autóbusz ablakán keresztül zuhant ki, és a jármű alá szorulva vesztette életét.

Egynapos kirándulás

Az utasok egynapos kiránduláson voltak a horvátországi Baskan. Több utazási iroda is hirdet hasonló utakat a Krk-szigeten fekvő üdülővárosba. A hajnalban balesetet szenvedett busz utasai a beszámolók szerint aludtak. Csak a nagy rázkódásra keltek fel az utasok, majd felborultak.

A baleset előtt váltottak sofőrt

Két sofőr váltotta egymást a Horvátországból hazatartó busz vezetésénél. Az utolsó cserét a baleset előtt fél órával, Balatonlellénél ejtették meg. A tragédia során az idősebb sofőr halt meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Az M4-esen történt balesetről készült fotó – Forrás: Facebook/Balesetinfó – Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását.