Hétfő este elektromos roller és trolibusz ütközött a 6. kerület Nagymező utcában, melynek során a rollert kormányzó férfi súlyosan megsérült.

Enyhén ittas társaság volt

A rolleres egy négytagú, enyhén kapatos, külföldi társaság utolsó tagjaként gurult az Ó utca bal oldali járdáján a Bajcsy-Zsilinszky út felé, majd a csapat keresztül akart hajtani a Nagymező utcán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az első három rolleres átjutott

Az első három rolleresnek sikerült is a manőver, ám a negyedik társuk a jobbról érkező és a Keleti pályaudvar felé haladó 78-as trolibusz láttán ijedtében lefékezett az út közepén, így a trolinak esélye sem volt kikerülnie őt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Súlyos fejsérüléseket szenvedett

A roller lepattant a troliról, a nyári öltözéket viselő férfi pedig az úttestre zuhant. Nem vesztette el az eszméletét, tudott kommunikálni, de súlyos fejsérülés(eke)t szenvedett. A szemtanúk azonnal a segítségére siettek, meg is mozdították, ami nem feltétlenül jó ötlet, de jelen esetben a sérüléseit nem befolyásolta.

A mentők vitték el a rollerest

A mentők őt az Országos Baleseti Intézetbe szállították, a troli fedélzetén tartózkodó utasok szerencsére nem sérültek meg.

A trolibusz vezetőjét megviselték a történtek

A trolibusz sofőrjét viszont eléggé megviselte a baleset, nem érezte magát jól, így végül nem ő vitte vissza a buszt a telephelyre.

Lezárták a Nagymező utcát

A mentés és a helyszínelés idejére a Nagymező utcát teljes szélességében lezárták, ezért bő egy órán keresztül a 70-es és a 78-as trolibusz is módosított útvonalon közlekedett az Opera metróállomás és a Báthory utca/Bajcsy Zsilinszky út megállóhelyek között.

Itt történt a baleset

A trolibusz ablaka betörött

A baleset a Nagymező utcában történt

A roller kibírta az ütközést, az utasa nem

Enyhén ittas társaság okozott balesetet

Másik sofőr vitte vissza a trolit a telephelyre

Csúnyán összetört a trolibusz szélvédője

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Baleseti tudósító