Hivatalosan nem él együtt, de ha nyugalomra vágyik, akkor Szabó Zsófi törökbálinti házában tölti minden idején az RTL klub műsorvezetője és Shane Tusup. A friss szerelmesek csillogó szemmel beszéltek egymásról, szerelmükről és terveikről. Az edző már alig várja, hogy vége legyen a járványnak, mert el akarja vinni Zsófit hazájába, hogy megmutassa neki a Amerikát.

Kitartó udvarló

Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak. Kapcsolatuk már hónapok óta tart, nemrég beszéltek róla először a Best-nek. Most az RTL kamerái elé álltak együtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Reggeliben találkoztak először

Zsófi és Shane először, idén júniusban,  a Reggeli stúdiójában találkoztak személyesen. Az edzőnek annyira megtetszett a műsorvezető, hogy azonnal tudta, ezt a lányt közelebbről is meg kell ismernie.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Volt barátnője

Shane ekkor még párkapcsolatban élt, és csak azután kezdett randizni a csinos műsorvezetővel, hogy szakított volt barátnőjével. Az úszóedző szerint az ismerkedés nagyon könnyedén ment köztük, ám a bulvársajtó érdeklődése megnehezítette az első időszakot.

Könnyedén ment az ismerkedés

„Minden ami kiderült róla lenyűgözött, szóval minél többet tudtam meg róla, annál jobban meg akartam ismerni. Nagyon természetesen, könnyedén ment az ismerkedés” – mondta a Fókuszban Hosszú Katinka férje.

Törökbálinton látták Shanet

Zsófi törökbálinti szomszédai pár héttel ezelőtt azt mondták az egyik lapnak, hogy éjszakánként sokszor látják Shane autóját Zsófi háza előtt. Erről egy fotó is készült, amely bejárta a sajtót. A pár most cáfolta, hogy hivatalosan is együtt élnének.

Sok időt töltenek együtt

 „Sok időt töltünk együtt, Shane-nek is rengeteg munkája van, én is nagyon sokat dolgozom, de próbálunk minél több időt együtt tölteni. Az, hogy ez az együtt elöltött idő az én otthonomban van, azért van, mert egyrészt máshol lefotóznak minket, másrészt meg nincs sok lehetőségünk ide-oda menni” – mondta Szabó Zsófi.

Nyugalomra vágynak

“Mi még megtartottuk volna magunknak ezt a kapcsolatot. Jó, hát nyilván ismert emberek vagyunk, számoltunk azzal, hogy érdekelni fogja az embereket az, hogy mi egy párt alkotunk. De szeretnénk normálisan elmenni randizni, moziba, vacsorázni, simán csak bevásárolni vagy egy kávéért úgy, hogy nem fotózgatnak” – mondta a műsorvezető.

Magyarul tanul

Shane Zsófi kedvéért elkezdett magyarul tanulni, hogy ne csak angolul tudjanak kommunikálni szerelmével, ebben egy tanár segít neki. Zsófi pedig elárulta, hogy az úszóedző az első olyan párja, akinek igazán meg mer nyílni.

Elvinné Zsófit Amerikába

Tusup már az édesanyjának is bemutatta új barátnőjét, ami komoly mérföldkő volt a kapcsolatukban. Egyelőre mindenképpen azt tervezi, hogy Budapesten marad, de ha a vírushelyzet engedi, elviszi a műsorvezetőt az Egyesült Államokba, hogy megmutathassa neki saját hazáját.

Zsófi családja elfogadta az edzőt

Az edző egyébként nagyon jól kijön Szabó Gyula özvegyével. Pálma asszony is elfogadta lánya új szerelmét, sőt ő készíti Shannek a vega és a gluténmentes ételeket.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szabó Zsófi és Shane Tusup