Több baleset is történt hétfő délután Budapest környékén. Forgalomkorlátozás van az M0-áson Törökbálint környékén, Zsámbékon felborult egy személyautó.

Összeütközött két személygépkocsi Szigetszentmiklóson, az Árpád utca és a Szilágyi Lajos utca kereszteződésében. A járművekben összesen hárman utaztak, ők ki tudtak szállni. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Szigethalmon, a Mű úton, a taksonyi híd előtt teherautó borult az árokba.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó az M0-ás autóúton, a 4-es kilométernél, Törökbálint térségében.

A járműnek kiszakadt az egyik kereke. Műszaki mentés céljából a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Tetejére borult egy személyautó Zsámbéknál, Páty irányában. A balesethez a bicskei önkormányzati tűzoltók vonultak. A járművet előbb a kerekeire állítják, majd áramtalanítják. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Kiemelt kép: Teherautó az árokban Szigethalmon – Forrás: Facebook/Balesetinfo