Szalóki Ági Náray Erikával a Bohém étteremben

Ez alkalommal nem valamiféle titkos és meglepő vonzalomként fogja bemutatni meghívott vendége jazzrajongó mivoltát Náray Erika. Szalóki Ági már tizenévesen olyan muzsikusokkal dolgozott együtt, mint Szakcsi Lakatos Béla, Dés László és Horváth Kornél. A MÜPA Bohém éttermében kerül sor a találkozóra.

Szünet nélkül

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Pál István Szalonna és Bandája a MOMkultban

A zenekar tagjai jelenleg a Magyar Állami Népi Együttes muzsikusai. Koncertjeiken megszólalnak a Kárpát medence leggyönyörűbb zenéi. A Cziffra Fesztivál keretében a MOMKultban adnak fergeteges koncertet.

A Cziffra Fesztivál keretében

Etyeki Kúria borvacsora a Csarnok téren

A Borbíróság ad otthon az Etyeki Kúria borvacsorájának, ahol 5+1 kiváló fogás, 5+1 zseniális bor biztosítja a felejthetetlen gasztronómiai élményt.

A szabadság gesztusai Szentendrén

A szentendrei születésű és jelenleg is a városban élő fotográfust főként a dokumentarista fotográfia, illetve a portré- és a társadalomábrázolás érdekli. Hat éve kezdett el egy nagyobb fotósorozatot Hegyi-Karabah tartományról és Transznyisztriáról. Célja, hogy még több autonóm területre eljusson és fényképezni tudja az ottani életet és nehézségeket, amelyekkel az embereknek szembe kell nézniük. Fotóit a Vajda Múzeumban tekinthetjük meg.

Bácsi Róbert László fotótárlata a Vajda Múzeumban

Virtuális séta a Ferenc körúton

Vetítés és helytörténeti előadás 15 órától a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjteményben, előadó: Gönczi Ambrus történész-muzeológus.

Éttermek, kávéházak, különleges élettörténetek

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/agiszalokiofficial