Személyes tragédiák és a végső elkeseredés vezetett ahhoz, hogy Üllőn egy helyi férfi az öngyilkosságban keressen menedéket. Többen végignézték a tragédiát

Pénteken történt a halálos gázolás

Több szemtanúja volt annak a tragikus esetnek, amely az üllői vonatállomáson történt pénteken, dél körül: az arra közlekedő vonat halálra gázolt egy helyi férfit. – írta a Ripost. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Öngyilkosság történt

Az üllőiek a portálnak elárulták, hogy biztosan öngyilkosság történt, ugyanis a férfi önszántából feküdt a sínekre.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megnövekedett a menetidő

Péntek déltől baleseti helyszínelés miatt Üllő és Monor között a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek, a ceglédi vonalon 15-30 perccel megnőhet a menetidő – közölte még pénteken az eset kapcsán a Mávinform.

Szemtanúk is voltak

Mivel az eset fényes nappal történt, így több szemtanú is volt. Elmondták, hogy a férfi egészen egyszerűen fogta, lesétált a sínekre, és lefeküdt, pontosan azelőtt, hogy a tehervonat berobogott volna az állomásra.

Nem lehetett rajta segíteni

A férfin nem lehetett segíteni: mivel az utolsó másodpercben került a közelgő szerelvény alá, így a vonatnak már esélye sem volt megállni, sem a körülötte állóknak segíteni. Az egész szörnyűség pillanatok alatt lezajlott.

A helyiek jól ismerték az áldozatot

S. Attila az elmúlt években hajléktalanként élt. A helyeik azonban szerették a férfit, mint mondták: soha, senkinek nem ártott, mindenki kedves és segítőkész embernek ismerte. Azonban, mint mondták, tragédiákkal tarkított éveket tudhat maga mögött:

A sors nem bánt vele jól

„Attila nagyon jó ember volt, mindig is szorgalmasan dolgozott, fuvarozott hosszú évekig. Szegénynek azonban szörnyű fordulatot vett az élete, először a szüleit vesztette el, és amennyire tudom, nem is maradt élő rokona, majd a házát is. Ezután lett hajléktalan, pedig sokkal jobb sorsot érdemelt volna” – mondta a portálnak az egyik helyi lakos.

Mindenkinek segített

Az egyik legsegítőkészebb ember volt, akit csak ismertem, bárki kérhetett bármit tőle, Attila azonnal rohant segíteni. A környéken tudták, hogy hajléktalanként él, és sokan igyekeztek neki segíteni. Ő soha, senkinek nem ártott, és nem a munkakerülés vagy éppen a lustaság miatt jutott el idáig.

Az esetről korábban írtunk mi is

A kekvillogo.hu is megírta a pénteki, szomorú történetet. A vonatok jó ideig csak egy vágányon közlekedtek.

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Illusztráció