A BudaPestkörnyéke.hu egyik olvasójától kaptuk Messengeren azt a videót, amelyen jól látszik, hogy egy BMW sofőrjét egyáltalán nem érdekelte a záróvonal a Szentendrei úton. Olvasónk annyit írt nekünk, hogy “egyre több az ilyen zizzent autós”. A szabálytalan BMW X5-ösről készült videó a cikkünk alján nézhető meg. Ha te is látsz valami érdekeset az utcán nyomj egy Messenger üzenetet nekünk és megmutatjuk sok százezer embernek.

A Szentendrei úton történt

A felvételről azt írja az olvasónk a szerkesztőségünkbe küldött Messengeren üzenetben, hogy tegnap, vagyis kedden délután rögzítette a négysávos Szentendrei úton.

Gond nélkül áthajt a záróvonalon

A felvételen jól látszik, hogy a BMW terepjáró először felparkol az út melletti járdára, majd megfordul a kétszer kétsávos úton, áthajt a záróvonalon, ha pedig már elkövetett egy szabálytalanságot, akkor minek indekszelni a manőverhez és láthatóan az érkező autók sem érdekelték.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Egyre több az ilyen zizzent autós

Olvasónk annyit tett még hozzá a videóhoz, hogy szerinte „Egyre több az ilyen zizzent autós a városban.” Ha te is így gondolod, mindenképpen kommenteld a cikkünket a Facebookon, alább azonnal tudsz is írni. A videót a cikkünk alján találod.

Itt tudod elmondani a véleményed, klikk a posztra!

Michael Bublé énekelt

Amikor olvasónk kezébe vette a mobilt az autóban Michel Bublé énekelt éppen egy világsikert, közben sajnos csatornát váltottak és egy nyelvtani okfejtést hallhatunk – persze ez csak egy apró mellékszála a videónak.

Mennek mint az őrültek

Záróvonalon előzés, piroson áthajtás, bukósisak nélkül motorozás, tilos irányba kanyarodás. Az utakon közlekedőknek sokszor már fel sem tűnnek ezek a mindennapi stiklik, amelyek roppant veszélyesek lehetnek.

Halálos szabálytalanság

A közlekedési balesetek 98%-a arra vezethető vissza, hogy a sofőr vagy tudatosan, vagy figyelmetlenségből nem tartotta be a közlekedési szabályokat.

Legyen bűncselekmény

A minap írtuk meg, hogy az egyik országgyűlési képviselő azt javasolta, hogy a jogsi nélküli vezetés bűncselekmény legyen, ne pedig 90 ezer forintból megúszható szabálysértés.

180 km/h 45 ezer forintért

Az utakon egyre több nagyértékű autót látni, azoknak, akiknek nem gond egy 15 milliós autó kifizetése, nem gond 45 ezres bírságot kifizetni, ha az M7-esen 180-al döngetnek le a Balatonra.

Néhány tankolás ára

Ha valaki áthajt a piroson, átmegy a záróvonalon 50-30 ezer forintos bírságra számíthat, ez két-három tankolás ára. Nagyjából azonos az osztrák büntetési tételekkel.

Itt van olvasónk videója a záróvonalon áthajtó BMW-ről

Kiemelt kép: részlet a videóból