Már több mint 100-an keresik azt a 16 éves fiút, aki vasárnap tűnt el Csömörről. A helyiek egy emberként indultak útnak, hogy megtalálják Balázs Huba Endrét.

Eltűnt a 16 éves fiú

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, vasárnap este eltűnt egy 16 éves fiú Csömörről. Balázs Huba Endre 11 órakor ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Magassága 180 cm súlya 60 kg vállig érő göndör barna hajú barna szemű, szemüveges. Telefonja jelét a kőbánya felé mérték be, mentőkutyások is keresik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Balázs Huba Endre

Forrás: Facebook

Önkénteseket szerveztek

A Facebookon már hétfő délután szervezkedtek a helyiek, mindenkit arra kértek, aki ráér, segítsen megtalálni a 16 éves fiút.

Utcáról-utcára járják az önkéntesek a települést

Forrás: Facebook/Minden ami Csömör

Szép helyet keresett

A fiú eltűnése előtt állítólag azt mondta, hogy egy szép helyen szeretne lenni, ezért arra kérik a helyieket a kutatást szervezői, hogy a környék zöld területein keressék a fiút.

A kutatócsapat Csömörön

Forrás: Facebook

Szép helyre akart menni

„Szőke Zoli tűzoltó kér mindenki keresse Csömör szép helyein mert ott akart lenni a barátok elmondása szerint. Hátha a megtalálja valaki. Valószínűleg öngyilkos akart lenni elkeseredésében. Nem Kőbányán mérték be, hanem a csömöri homokbányába a telefonját.. aki tud segítsen. A tónál is keressétek” – írja a Facebookon az egyik szervező.

Quadokkal is keresik

Forrás: Facebook/Minden ami Csömör

Közel 100-an keresik

Hétfő estére már közel 100-an csatlakoztak a kutatócsapathoz. „Nagyon komoly csapat jött össze. Zsiri Cargo quaddal, hőkamerával, a Vadvirág utcaiak kávéval cigivel, üdítővel csokival segítve a keresést. A kistarcsai rendőrök, a Pest megyeiek több mint 60 fővel, a polgárőrök a csömöri önkéntes tűzoltók  és egyéb civil csömöriek mindenki keresi Hubát az eltűnt csömöri lakost”.

Kiemelt kép: a kutató csapat Csömörön – Forrás: Facebook/Minden ami Csömör