A jól öltözött féri azt gondolhatta, neki tényleg mindent lehet. Láthatóan szép ingben, menő rövidnadrágban járkált évegig a fővárosban. A rendőrség körözési toplistáján szereplő férfit 6 év bujkálás után végre elfogták. N. Zsolt 11 évvel ezelőtt rabolta ki az egyik soroksári bankot, most kezdi meg jogerős büntetésének leülését.

A férfi társával még 2009-ben Budapesten, a 23. kerületben, Soroksáron fegyverrel ment be egy bankfiókba, ahol az alkalmazottakat megfenyegették és pénzt követeltek. Az így megszerzett pénzzel, valamint a biztonsági őrtől elvett fegyverrel elmenekültek.

A két férfit 2010 februárjában Budapesten fogták el a BRFK nyomozói, és mindkettőjüket letöltendő szabadságvesztésre ítélte az illetékes bíróság. Fegyintézetbe azonban egyikőjük sem vonult be, mindketten évekig rejtőzködtek a hatóságok elől.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

A rablópáros egyik tagját, N. Pétert 2020. április 28-án a Terrorelhárítási Központ segítségével fogták el, míg N. Zsolt kezén most augusztus 19-én kattant bilincs.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Osztályának fejvadászai és a Különleges Szolgálatok Igazgatóságának munkatársainak az akciója az alábbi videón nézhető meg.

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából