Monumentális előadás a MÜPA színpadán: Solus Amor a Recirquel újcirkusz társulattal, Örök a szerelem a Bevárosi Színházban Fodor Zsókával. Érden Bach áriák délutánja mindenkinek, a Szent István Bazilikában orgonakoncert az egyházzene kedvelőinek. A Csiliben Káli-Rozmis Barbara Sisi előadását hallhatjuk, az Erdők Napján a Budapest környéki erdőkben köszönthetjük a tavaszt. Az ínyenceknek az Étterem hét kínál extra menüket.

Solus Amor a Müpában

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója.

Újcirkusz

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Recirquel produkció Vági Bence vezetésével

A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét, hétfőn este a MÜPÁban.

ÖRÖK A SZERELEM a Belvárosi Színházban

Zenés vígjáték két felvonásban, Örök a szerelem címmel a Belvárosi Színházban. Főszerepben: Fodor Zsóka.

Vígjáték két felvonásban

BACH MINDENKINEK Érden

Bach áriák délutánja Szepes Gyula Művelődési Központban. Közreműködnek: Varga Viktória – szoprán, N. Bécsy Gizella – hegedű, Tóth Erzsébet – cselló, Asztalos Rita – zongora. Minden komolyzene kedvelőt szeretettel várnak.

Komolyzene-kedvelőknek

Hétfői orgonakoncert a Szent István Bazilikában

Egyedülálló hangversenyek Budapest szívében, a Szent István Bazilika sípos nagy orgonája kizárólag ezeken a koncerteken hallható, hétfőnként 5 órakor. Albinoni, Charpentier, Bach, Händel, Mozart, Gounod, Bizet, Puccini, Rachmaninoff, Cesar Franck és Liszt Ferenc orgonaművei és leghíresebb templomi áriái szólalnak meg a Bazilika orgonaművészeinek előadásában, énekes, trombita vagy csellista közreműködővel.

A legszebb darabok orgonára

Film és valóság Sisiről a Csiliben

Káli-Rozmis Barbara, Sisi kutatójának előadása Erzsébet királynéról a Csili Művelődési Központban 17 órakor.

Ami Sisi trilógiából kimaradt

Az erdők nemzetközi napja

Az ENSZ Közgyűlése 2012-ben március 21-ét az erdők nemzetközi napjává nyilvánította. A nap az erdők minden típusának fontosságát ünnepli és hívja fel a figyelmet rá. Az erdők nemzetközi napján kerekedjünk fel, és sétáljunk el egy közeli erdőbe, szívjuk be a friss tavaszi levegőt, élvezzük a fák megnyugtató közelségét.

Dining City Étterem hét

Március 17 és 27 között háromfogásos menük egységes áron top éttermekben. A Budapest és környéke étteremkínálatát ITT találják.

Asztalfoglalás szükséges!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/recirquel