A húsvéthétfő a balesetek napja volt az agglomerációban. A sietség, az alkohol, a figyelmetlenség és talán a másnaposság miatt sok karambol történt. Tegnap többről is beszámoltunk, ez a kettő az esti órákban történt. Az egyik az M0-án, a másik pedig Maglódon.

Nem tudott dönteni

Hétfő este 9 és 10 óra között két ittas sofőr is balesetet szenvedett Pest megyében, úgy látszik, igen jól sikerültek a locsolások. Az M0-s autóúton egy Volkswagen Passat kombi haladt az M3-as felé, a sofőr a gyáli lehajtónál nem tudott dönteni, tovább akar-e haladni vagy ennél a lehajtónál óhajtja-e elhagyni az autóutat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Autó az árokban

Összeroppant az autó súly alatt

A Passat nagy sebességgel a két lehetőség között lévő szalagkorlátnak hajtott, kidöntötte a terelőkúpot és a jelzőtáblákat, majd még haladt egy ideig a korláton, ami az autó súlya alatt összeroppant, így a Passat lezuhant a méterekkel lejjebb lévő árokba.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tetejére fordult

Információink szerint az autó először a tetejére fordult, majd vissza a kerekeire, így is állt meg végül. Az autót vezető férfi szerencséjére nem zuhant ki a járműből, így megúszta könnyű sérülésekkel, emiatt és vérvétel céljából kórházba szállították. A roncsot a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították.

Elvesztette uralmát

Szinte ugyanekkor Maglódon, a Sugár utcán egy szintén ittas férfi Suzuki Vitarával egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát autója felett, egyenesen tovább hajtott és a 34. számú ház tégla kerítését miszlikre aprította, a beton virágládákat belökte a kertbe, még szerencse, hogy a háznak nem hajtott neki.

A szomszédok is csak néztek

Túl nagy sebesség

Néhány utcával lejjebbről indult, egy enyhébb kanyart még be is tudott venni a főúton, de a második, erős jobbkanyar már kifogott rajta, túl nagy volt a sebesség, hiába haladt az emelkedőn felfelé.

Totálkáros Suzuki

Pusztítás az úton

Ez a sofőr is könnyebben sérült, utasa pedig szintén nem volt, őt is kórházba szállították a mentők. A ház lakói hitetlenkedve vizsgálták a kerítés romjait, hogy valaki hegynek felfelé ilyen pusztítást tudott végezni.

Volt dolguk az autómentőknek is

Maradványok

A balesethez műszaki mentés céljából a monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították is a Suzukiból maradványát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.