A Pest megyei életvédelmi nyomozók őrizetbe vették azt a 21 éves román férfit, aki a gyanú szerint vitájuk alkalmával mellkason szúrta testvérét.

Együtt laktak

Egy ideje együtt lakott és egy helyen dolgozott a testvérpár Szigetszentmiklóson. Az éjszakás műszakot 2021. augusztus 18-án reggelre kipihenték, ébredés után nem sokkal italozni kezdtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vitázni kezdek

Délután visszaérve szálláshelyükre összeszólalkoztak, lökdösni, ahol érték ütni-verni kezdték egymást, amikor a testvérpár egyik tagja, egy nála lévő 12,5 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel megszúrta bátyját, írja a police.hu.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekelhet:

Megszúrta

A 26 éves férfit a mentők munkatársai életveszélyes állapotban vitték kórházba, azonnal megműtötték.

Videó az elfogásról:

Véletlenül szúrta meg

A rendőrök a 21 éves férfit elfogták és előállították, a bűncselekmény eszközét megtalálták és lefoglalták. A román férfi kihallgatásán azt vallotta, hogy bár veszekedtek és való igaz, hogy testvérét megszúrta, mindez csak egyszerű játékból alakult így, ami a testvérek között szokott történni, a véletlen műve, hogy bátyja a dulakodás közben megsérült.

Ez is érdekelhet:

Eljárás indult

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály Életvédelmi Alosztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, egyben előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videorészlet