Még kislányuk születése előtt megtalálta új otthonát Kulcsár Edina és G.w.M. Egy szigetszentmiklósi kertes családi házra esett a választásuk, ahol saját gyermekeikkel és első közös babájukkal együtt kényelmesen elférhetnek.

Otthagyják a belvárost

A házaspár egy évvel ezelőtt költözött össze egy belvárosi albérletbe, ahol kissé szűkösen éltek két-két korábbi kapcsolatukból született gyermekeikkel. Miután kiderült, hogy érkezik az első közös babájuk, Edina elmondta, még nem terveznek új otthonba költözni, egyelőre korainak tartják, hogy közös házat vegyenek. Ám ez mostanra megváltozott, mivel a modell és zenész férje megtalálta álmai otthonát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kutyájuk is lesz

Edina ugyanis a napokban egy ház kertjéből jelentkezett be Instagram-történetében, G.w.M pedig új kutyájukról szóló posztjában reagált egyik követője kérdése: „Egy ekkora kutyának biztosan jó lesz egy lakásban?” „Természetesen nem egy lakásba hozom haza…. Házőrző lesz, nem “lakásőrző”! ” – szólt a válasz.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Irány az agglomeráció

A pár már egy ideje házat keres, és nemrég meg is találta azt a kertes ingatlant, ahol gyermekeikkel kényelmesen elférhetnek. Új otthonuk Szigetszentmiklóson található, ugyanott, ahol Edina volt férje, Csuti is lakik – írja a Blikk.

Közel lakik majd a család

Ez a döntés több szempontból is praktikus, egyrészt így az üzletember közel lesz a modellel közös gyermekeihez, valamint Edina édesanyja és nagymamája sem lesz messze, mivel ők is szinte egy kőhajtásnyira laknak.

Titkolóznak

Az új otthonukról nem szerettek volna beszélni, a lassan háromszoros édesanya arról viszont örömmel számolt be, hogy hamarosan elkészül a születendő pici, Amara szobája.

Babakocsi már van

„Jól állunk az előkészületekkel. Megvan már a babakocsink, ami Márk kérésére arany és fehér színű. Én szolidabbat választottam volna, de engedtem a férjemnek, és egyébként nekem is tetszik” – mondta Edina.

Új ruhája lesz

„Nina babadolgaiból szinte mindent odaadtam a húgomnak, és a korábbi költözés miatt sok dolgot lepasszoltunk. Márknak fontos is volt, hogy teljesen új holmijai legyenek a kislányunknak” – részletezte a kismama. „A szobájába már megérkeztek a bútorok, a férjem fogja őket összeszerelni, ragaszkodik ehhez, és ért is hozzá” – mondta a modell.

Nem lesz Gucci

„Bár a fala rózsaszín lesz, de letisztult és egyszerű. A ruhái is ezt a vonalat képviselik majd. Márk szeretett volna már most Gucci-ruhákat vásárolni a picinek, de én feleslegesnek tartom ebben a korban, hiszen olyan hamar nőnek ilyenkor a babák, majd ráér, ha nagyobb lesz. Persze így is szép és minőségi dolgokat vettünk neki” – tette hozzá.

A nagy nap

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról februárban, hogy Kulcsár Edina és G.w.M összeházasodtak – erről pedig az Instagramon tettek közzé egy posztot.   „Nagy nap volt ez! Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt, ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is!”  – írta a rapper az Instagramon.

Felvállalták szerelmüket

Kulcsár Edina és G.w.M egy évvel ezelőtt vállalták fel a nyilvánosság előtt szerelmüket. Nemrég azonban új szintre lépett a kapcsolatuk, ugyanis első közös gyermeküket várják, sőt, decemberben az eljegyzés is megtörtént. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kulcsár Edina – Forrás: TV2