A Nemzeti Táncszínházban különleges produkció várja a tánc szerelmeseit Szinerga címmel. Százhalombattán a Barátság Kulturális Központban a Budapest Jazz Orchestra ősbemutatóra készül. A Hungexpon ma nyílik az Utazás kiállítás, tematikus programokkal és tengernyi kiállítóval. A torkos csütörtök alkalmából félárú torkoskodással és örömsütizéssel vár  számos étterem és cukrászda.

Szinergia a Nemzeti Táncszínházban

Megannyi színből épül fel a világunk, milyen összhangot és egyedi struktúrát fedezhetünk fel közöttük? Az előadás során három különféle stílust láthat a közönség, és mégis ízesül mindez egy egésszé.

Free mind travelers, Omega, Donna Barocco

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Budapest Jazz Orchestra Százhalombattán

Ősbemutatóra készül Százhalombattán a Budapest Jazz Orchestra! A BJO százhalombattai koncertjének vendége a csodálatos hangú Gereben Zita, aki a zenekar repertoárjából néhány jazz örökzöldet szólaltat meg, illetve egy dalban Mester Dániel is közreműködik majd.

A Barátság Kulturális Központban

Izgalmas zenei utazás

A koncert hátterét Magyarország legnépszerűbb big bandje, a 17 fős Budapest Jazz Orchestra adja, így izgalmas zenei utazást kínál minden, az élő zenét kedvelő hallgató számára.

Örömsütizés a Nándori cukrászdában

EZEN A NAPON MINDEN SÜTEMÉNY FÉLÁRON KAPHATÓ a Nándori Cukrászdában.

Torkos csütörtök Turán

A Bermuda bisztróban torkos csütörtök, ezen a napon kiszállítással is.

Utazás kiállítás a Hungexpon

2022-ben az Utazás kiállításnak kiemelt szerepe lesz a turizmus újraindításában, hiszen a világjárvány lecsengésével, – mely jelentős kihívás elé állította a hazai és nemzetközi turisztikai szektor szereplőit, – lehetőséget teremt mind új üzleti kapcsolatok kialakítására és az úti célok népszerűsítésére, mind pedig piaci szereplők tapasztalatainak, jó gyakorlatainak megosztására, hogy a pandémia után ezekre építve az üzleti élet minél hamarabb visszatérjen a normális kerékvágásba.

Tematikus napok

Március 3-án szervezi a Humen Media Hungary a Gay Travel Day-t, az LMBTQ turizmusra irányuló témákat felvonultató programot. Visszatér az Utazás kiállításra Közép-Kelet-Európa egyetlen, négy napos nemzetközi Afrika tematikus fóruma, amely ezúttal a 10. Hungary Helps Afrika Expo Budapest címet kapta. A Hungary Helps Programmal együttműködésben, a Hungary Helps Program támogatásával megvalósuló rendezvényen 22 szervezet mutatkozik be 480 nm-en, tizenöt afrikai ország képviseletében a HUNGEXPO új építésű H Pavilonjában. 

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ramszinhaz