A minden ízében ideális munkaruha nem csupán a biztonsági előírásoknak felel meg maximálisan, hanem kényelmes viseletet nyújt, emellett pedig kivitelezésében a szezonális kritériumokhoz is tökéletesen alkalmazkodik. Az országszerte nagy népszerűségnek örvendő Profi-Reklám webáruház színes skáláján a magas színvonalat és kifogástalan műszaki kvalitásokat reprezentáló produktumok kitűnő ár/érték aránnyal párosulnak – ám a szóban forgó internetes bolt felbecsülhetetlen értékei ezzel még nem merültek ki.

Magas minőségű kabát kedvező árban a Profireklám-tól

Hamarosan itt a tél – és vele együtt a zimankós, hideg időjárás is. Míg sokan megtehetik a munkahelyi körülményeikből adódóan, hogy odabenn, zárt térben tevékenykedjenek, nem mindenki ilyen szerencsés. Az építőipari vagy a faipari munkások példának okáért a környezeti viszonyoktól függetlenül végzik a munkájukat, akár tomboló mínuszok közepette is. A számukra a meleg, bélelt kabátok, nadrágok és egyéb kiegészítők létfontosságúak. A Profi-Reklám gazdag termékpalettáján számos polár és softshell kabátot találhatunk, amelyek mindegyike remekül állja a sarat a mostohább időjárási viszonyokkal szemben is.  A szélálló, vízlepergető anyagból készült bélelt kabátok között számos akad, amelyen jól láthatósági csíkok is vannak, a még biztonságosabb munkavégzés jegyében.

Kényelmes bio és környezetbarát munkaruha jutányosan, személyre szabva

A színes kínálatban nemcsak azok találják meg a számításaikat, akik kifejezetten munkaruha iránt érdeklődnek. Az őszi-téli hideg esőzések közepette például a minőségi esőkabát mindig jó szolgálatot tesz. A Poncho biológiailag lebomló esőkabát nemcsak praktikus és komfortos, de az ökológiai lábnyomunkat sem teszi nagyobbá. Az esőkabátot, csakúgy, mint a munkaruha kínálat egyéb darabjait, személyre is szabhatjuk, a kifejezetten magas színvonalat képviselő, tartós, strapabíró szitanyomtatással vagy hímzéssel. Ezzel a profi és innovatív technikával akár a cég mottója, logója is rákerülhet a kiszemelt kabátra, mellényre vagy overálra.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattints ide, ha te is kipróbálnád ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!