A buszsofőr közeli kapcsolatba került a szippantós kocsival. Hiába próbált fékezni, nem sikerült. Betörött a busz ablaka, az iszap egy része pedig kifolyt, szerencsére az útra és nem a buszba.

A belváros felé ment a busz

Egy menetrend szerint közlekedő, Volvo típusú H7-es HÉV-pótlóbusz haladt a 9. kerületi Soroksári úton, a középső sávban a városközpont felé csütörtökön délelőtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Benézett az ablakon a szippantós

Bevágott egy autó

A busz előtt egy iszapot szállító szippantóskocsi közlekedett, amikor a Közvágóhíd közelében, a vasúti felüljáró alatt a belső sávból egy személygépkocsi hirtelen keresztbe, a teherautó elé vágott a külső sávba.

Összetörött és mocskos lett a busz

Szippantósba csapódott a busz

A tehergépkocsi vezetője emiatt hirtelen erősen fékezett, amit a buszsofőr nem tudott időben lereagálni és a szippantóskocsi hátuljába, a felépítménynek csapódott.

Belülről így nézett ki a busz

Szétfolyt az iszap

Óriási szerencse, hogy senki sem sérült meg a balesetben, sem a buszon utazók, sem a busz vezetője. A szállított iszap egy része kifolyt az úttestre, a mozgásképtelen csuklósbuszt pedig a Volánbusz műszaki mentője vontatja el a helyszínről – jelentette a BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan megérkeztek a műszaki mentők

Fotók: BPK/Gombkötő Krisztián