Fogaskerekűvel ütközött egy autó Budapest XII. kerületében, a Mátyás király úton, az érintett szakaszon torlódik a forgalom. A balesetben a kisteherautó sofőrje megsérült.

Tilos volt

Furgon a tilos jelzés ellenére hajtott az átjáróba, amikor a hegyről lefelé jött a Mátyás király úton – látta a BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója.

Oldalról kapta el

A fogaskerekű a jobb oldalának ütközött, amitől a Ford Transit keresztbe fordult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Súlyos sérülése is lehet

Sofőr kiszállt magától, aztán rosszul lett, akár belső vérzés is kialakalhatott nála, szirénázva szállították kórházba.

A fogaskerekű

BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Az a jó hír

A fogaskerekűn senki sem sérült meg és a vezetője is megúszta az ütközést.

Tavasszal is történet egy baleset

Kisiklott a fogaskerekű Budapesten, létrákon hagyták el az utasok a szerelvényeket – Fotók a helyszínről.

Baleset a 3. kerületben

Teljes szélességében, mindkét irányban lezárták a Bécsi utat a Zay utca és a Bojtár utca között egy négyes karamból miatt péntek délután.

Az állami tévé közelében

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött egy teherautó és három személyautó Óbudán, a Bécsi út 277. szám előtt. A forgalmat elterelik, a járművezetőknek torlódásra kell számítaniuk.

Címlapfotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.