Speciális, úgynevezett amsterdami felvezetéssel gurult be az állóhelyre a Portoból érkező Boeing 737-es. Többen is kíváncsiak voltak a szokatlan jelenetre a ferihegyi reptéren. Az esetről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Különleges felvezetés

Úgynevezett amsterdami felvezetéssel, tehát két autóval előtte gurult be az állóhelyre a Portoból érkező Boeing 737-es. Többen is kíváncsiak voltak a jelenetre a ferihegyi reptéren.

Búcsúzott a pilóta

A különlegességnek az volt az oka, hogy nyugdíjba ment a pilóta. Jant Gábor kapitány ugyanis 38 év szolgálat után most teljesítette utolsó járatát közforgalmi pilótaként. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Integet a pilóta

Forrás: Facebook

Népszerű jelenet

A gép állóhelyén a családtagok és kollégái, a „kisdombon” pedig a reptérlátogató csoportok köszöntötték a nyugdíjba vonuló pilótát. Az eset még április végén történt, azonban az erről készült videó most is nagyon népszerű a Facebookon.

Itt a videó

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból